Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Szerintetek lehetséges, hogy a fogamzásgátló miatt lett gyenge az immunrendszerem?(Folyamatosan beteg vagyok :( ) fórum

Szerintetek lehetséges, hogy a fogamzásgátló miatt lett gyenge az immunrendszerem?(Folyamatosan beteg vagyok :( ) (tudásbázis)

2011. okt. 27. 17:22
van ebben valami okosság...
2009. szept. 6. 14:00
Igen, ugyanis a hormonrendszert alakítja át, a hormonrendszer változásai/betegségei pedig sokszor anyagcsere (máj, vese, bélrendszer - szerepük a védekezés, a méregtelenítés) problémákkal járnak együtt, gyakorlatilag eljutottunk az immunrendszerünkhöz. Minden-mindennel összefügg a testünkben.
2009. szept. 6. 12:37
mindenképpen immunerősítés és méregtelenítés kell a szervezetnek,még ha új gyógyszert kapsz is.
2009. szept. 6. 11:30
Igen, abszolút!! Sok negatív folyamatot indit el a szervezetben. Nehezen marad egészséges az aki nap mint nap gyógyszerekkel tömi magát!
2009. szept. 6. 09:38

Hát viszont olvastam olyan, hogy gyengítheti... Ugyanis én most allergiás vagyok és iszok kalcium pezsgő tabit, és abban írja, ajánlják fogamzásgátló tabletta miatti immunrendszer gyengeségre...

Azt hogy a tabimban benne van-e azt most nem tudom.

Szerintem lehet, hogy valakinek okoz.

2008. dec. 22. 14:12
Nem hinném hogy köze van hozzá.Viszont tél van még ha enyhe is, és inkább ez az ami miatt így érzel
2008. dec. 22. 13:50
Olvastam hogy a fogamzásgátlók vitaminhiányt is okozhatnak-pl B vitamin, mert hasonló az állapot a terhességhez. Szedjél Supradint ! Nálam depressziót okozott a Lindynette fogigátló....szerintem elég egészségtelenek
2008. dec. 22. 11:29
Az immunrendszert gyengíti a kimerültség, vitamin hiány, lelki gondok és a stressz. Menj levegőre, amikor csak tudsz, egyél sok zöldséget, gyümölcsöt és tenni kell valamit a lelki gondokkal is....A stressz levezetésére is jeresni kell valami tevékenységet. Ez lehet sport, kézimunka, mindenki másképp kapcsolódik ki.
7. pan.pan (válaszként erre: 6. - Pamacska)
2008. jún. 26. 16:28
Bocsi a "maszlagért", de a betegségeknek sokszor (ha nem mindig) "lelki" oka van... A tünetek el is mondják legtöbbször mi az ok. - Ez biztos, a saját bőrömön tanultam meg :o(
2008. jún. 18. 14:52
Köszönöm szépen, remélem most beválik amire váltok. Az orvos mondta,hogy ez kell nekem szóval csak tudja a dolgát :)
5. Nizi (válaszként erre: 3. - Pamacska)
2008. jún. 18. 14:26

Nem tudtam, hogy lehet ilyen mellékhatása a fogamzásgátlónak. Az én gyógyszeremnél is írja mellékhatásként a hüvely-gombát, de a megfázást nem... Lehet, hogy a gyógyszerváltás lesz a megoldás...

Sok sikert!

2008. jún. 18. 07:10
Előfordulhat,hogy nálad a mellékhatások bejönnek. Kérj mást ma már többféléből lehet választani!
3. pamacska (válaszként erre: 2. - Nizi)
2008. jún. 17. 23:26

Olvastam a mellékhatásait a gyógyszeremnek és benne van,hogy sajnos "gyakori" a candida.. :S

De a megfázás is nagyon gyakori, kimegyek egy szeles napon az utcára és már megfáztam :/ Ez kb 1 éve van így, vagy 1.5 :/

2. Nizi
2008. jún. 17. 23:12
Valószínű, hogy nem! Nem hallottam még ilyenről... A fogamzásgátló nem okozhat betegséget, sőt, sok fejfájástól óv meg! :) Valami más lehet a dologban. Mondjuk oda-vissza fertőzés, a pároddal. Vagy csak Te vagy beteg? Amúgy nem hiszem, hogy a fogamzásgátló lenne a bűnös..
2008. jún. 17. 23:02
Szerintetek lehetséges, hogy a fogamzásgátló miatt lett gyenge az immunrendszerem?(Folyamatosan beteg vagyok :( )

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook