Szerintetek kompenzálható egy bűnös nap egy nagyon light-ossal? (beszélgetés)
Sajnálom:(((
Köszii:))
Lassan letelik a nap holnap pedig folytatódik a diéta ezerrel:)))
Figyelni foglak:)))Ne szomizz,még nincs veszve semmi!!!Én is most kezdek holnap ugy igazán fogyizni.Most mennem kell,de holnap jövök még,szép estét,pussz
Sziasztok lányok!!!!!!
Sajnos nem sikerült tartani a mai gyümi napot......pedig úgy indult hogy összejön.......de SAJNOS mégsem!!!!!!!!
Rátok pedig NAGYON BÜSZKE vagyok!!!!!!!!!
De azért ne felejtsetek el,oké????????
Néha figyeljetek rám!!!!!!!
Most elvagyok keseredve!!!!!!!!!!
Megjöttem ujra csajok,ki hogy van?Én nagyon meglepődtem magamon eddig még csak 8db almát ettem meg:)))Tök jóóó:))
Végülis a mai menüm alma,narancs lesz,nem vettem epret,se körtét,mert holnap már nem gyümizek,és nem akarom,h.tönkre menjen.
Drenaa,ügyi vagy h.tegnap már nem ettél a kókuszgolyóból:))
A sulyod nagyon szuperül alakul,egyre ügyibb vagy én ugy látom!
Hellglory,miket vettél?Én tegnap vettem 2gatyát,és felsőt,meg övet,hajráfot.Olyan boldoggá tett:))
Én is almát vittem az utra:))
Bedina,engem is amugy nagyon motíváltok,az van bennem,h.nem cseszhetem el mert csalódást okozok nektek.Szóval ki kell tartani ráadásul azért valljuk be,nem is olyan nehéz egész nap enni:)))
Ki mit tervez holnapra kajaügyben?
Ma már nincs suli!:) De du. megyünk tesómmal tornára, lehet, h. majd rásózom:) Vagy páromra...vagy elteszem holnapra:)
Ja, tegnap csináltam páromnak kókuszgolyót és nem ettem belőle!:)
Egyébként tegnap én is rengeteget ettem, elég rövid időközönként, viszont igyekeztem "update"-esen (mostanában ezzel próbálkozok) és így a zabik ellenére már 3. napja 66,8 kg vok, ami nagy szó!!!!:) Ahhoz képest, h. hónapok óta 67 és 68 között ingadozok...
Sziasztok,Andi mia fax...ne már..:))))
Én is tele ettem magam almával,narit nem ettem végülis.
Ne izélj már,1napot ki kell bírniiii!!!!!
Add oda a tortát valakinek,csak ugy szeretetbő,biztos örülni fog neki!
Vagy vidd be a suliba a gyerekeknek!
Nem félre enni amig vissza jövök,ám!!!Látok mindenkit!!!!!
Most indulnom,kell délután jövök,pussz
Sziasztok Lányok!
Ma jól bereggeliztem gyümikből, de aztán nem sokkal utána "pánikba estem" és úgy éreztem, nem fog menni nekem ma ez a gyüminap...és gyorsan összedobtam egy update túrótortát...most sül...:S Lájtos meg minden, de mégsem gyümi...most meg épp viaskodok magammal, h. mégse kóstoljam meg ma...majd holnap, ma koncentráljak a gyümikre...nem tudom, menni fog-e:S
Baba!!!Mit olvasok....???Milyen bűnözéés,nee:((
Holnap kompenzáció,és hozd hejre!!!:)))
:))Én 2narancsot pucoltam meg,meg az almákat sütöm meg mindjárt:)))
Húúú,azt hiszem megkívántam az epret,annyit beszéltél róla:))Holnap veszek is:))
Egyél inkább sok sok almát,én ugy szoktam h.ketté vágom kimagozom megsütöm a mikróban,így sokkal finibb mint nyersen,és a fogamat se bántja a gyümölcssav.
Ráadásul a banán lassítja is az anyagcserét,szóval nem jó az nekünk.
:)Okééé,nagyon nagyon szuper lesz:)))
Nekem -6,7kg a mennyország:)))
Erősebbek leszünk akkor is,nehogy már ne:)))
Reggel majd megpróbálok még benézni,mert 9kor indulok majd a körmöshöz,utána meg a fodrászhoz.De 2-3körül már tuti leszek:))Addig szuggerállak ám Titeket,ne hagyjatok cserben:)))kitartás holnapra csajok!!!
(na de ma még leszek,ezt sak ugy mondtam közben)
:))Nincs mit:))
Húúú,akkor nagyon egyformák vagyunk,én is nagyon sokat tudok enni,és sokszor nem is vagyok igazán éhes "csak úgy"eszem:((
KÖSZIKE!!!!!!!
SAJNOS mindenevő vagyok!!!!!!!!
És mennyiséggel van a baj!!!!!!
Nem tudok(csak ritkán)mértékkel enni!!!!!!
Mi lenne ha biztatnánk egymást a gyengébb napokon?
Majd mi segítünk ha el akarnál csábulni,és jól lebeszélünk róla.
Milyen kaják amugy amik a legjobban bünbe visznek?
De jó is lenne!!!!!!!
Én is azzal a szándékkal kezdtem neki januárban,hogy heti egy kilót adjak le.........de nem ment......Nektek biztos sikerülni fog!!!!!!!
Hááááááát én is szeretném,de SAJNOS pesszimista vagyok.........
Annak viszont ŐRÜLÖK,hogy nektek ilyen jó a hozzáállásotok!!!!!
Drukkolok Nektek!!!!
További ajánlott fórumok:
- Akik nagyon nem várják a mensit júliusban azok jöjjenek!
- Akik nagyon nem várják, hogy megjöjjön áprilisban :-)
- Vannak itt nagyon jó pasik? :)))
- Ha valakibe nagyon szerelmes vagy de már vége túl lehet lenni rajta?
- Ki mivel kompenzálja az evési "bűnöket"?
- Az ágyban való szerényebb teljesítményt lehet valami mással kompenzálni?