Szerintetek ki Magyarországon a legsármosabb ismert férfi? (beszélgetés)
Hát ha ez a pasi sármos, a barátnője meg álomszép (mert a cikk azt írja), akkor én vagyok az örökös Világszépe.
Jééé... nálam még csak nem is férfi.
Csak kis pubika. ☺
Alföldi Róbert,
Havas Henrik .......nálam
Laklóth Aladár
-színész. :-)
Győzike.
Igaz, ő nem sármos.
De majdnem.
Sok mindenben SÁROS.
Sajnos ő sem tartozik a férfiideáljaim közé.
Viszont,én eddig úgy tudtam,hogy Várkonyi a másik csapatban játszik és sikerült meglepnie,amikor a barátnőjével láttam a tv-ben:)
Szerintem is az.
Egyébként nincs nagyon ötletem. Kamarás Iván, Csányi sose tetszett, Fenyő Iván sármos, de ő se az esetem. Van olyan, aki tetszik, de elég fiatalka és nem pont sármos, inkább helyes. Szóval azt kell mondjam, nincs.
Fenyő Iván ránézésre olyan semmilyen nekem. Láttam a Hal tortán műsorban, ott nagyon ellenszenves volt, viszont láttam vele riportot, ott meg egész értelmesnek tűnt. Szóval nekem ő nem sármos, de ha éppen félreteszi a mitugrálsz, ki ha én nem stílusát, akkor egy normális átlagos pasi.
Ha már Iván, akkor inkább a Kamarás.
Jah, mi mar itt talalkoztunk xdddd
Antonyo a dj.. Na o....pff... No komment.
További ajánlott fórumok:
- Milyen dalt, slágert, áriát ismertekamelynek elsősorában, vagy címében női vagy férfi név szerepel?
- Ki a legsármosabb magyar férfi színész?
- Én vagyok a legsármosabb férfi a munkahelyemen.
- Van itt olyan, aki kilépett a régi rossz kapcsolatából egy új férfiért, akit megismert még akkor, amikor a régivel volt?
- Miért lesz olyan visszafogottabb egy férfi a randi után? Leveleztünk addig, de már régóta ismertük egymást, tehát nem azért mert meglátott
- Mennyire ismertek Magyarországon? Papillon, Cavalier King Charles Spániel