Szerintetek is ritka az a nő akinek igazi homokóra alkata van? (beszélgetés)
én fiatalkoromban homokóra voltam, 80-50-85, most is, + 10 centivel. De akkor sem érdekelt senkit és most sem.
Életemben itt jött szóba először.
Nem dicsérgettek, nem tartottak különösebben csinosnak, mert nagyon vékony voltam a 175 cm magassághoz.
Én vékony homokóra vagyok. :-) 85, 60, 85
A lányom is annak készül, bár még csak 12 éves, de már alakul. :-)
Fogalmam sincs, nem figyelem a nők alkatát.
Az összkép legyen kellemes, a megszólalással együtt.
Azért annyira nem vagy kicsi 90 cm-es csípővel. Szerintem. A derekad az kicsi a csípődhöz képest és inkább ez a gond a nadrágoknál és szoknyáknál.
Egyébként te már darázsderekúnak számítasz a 30 cm-es különbséggel, mert a szoknyák és nadrágok a normál (20-22 cm) különbség alapján készülnek.
Nem, a legtöbb márka legkisebb mérete leesik rólam. Farmerben a nem túl elegáns jeggingset hordom. De az sem áll túl jól, mert
nem csak a derekam vékony, a fenekem kicsi, de még a lábaim is cingárak.
Elegáns nadrágot egyáltalán nem kapok. Szoknyával is gyéren állok.
Ezért is járok gyakran ruhákban, harisnya akad rám.
Ki mit nevez homokóra alkatnak?
Nálam: csípőszélesség=mellbőséggel és ezeknél kisebb derékbőség, azaz 90-60-90, 90-70-90, 100-80-100, 95-75-95, stb.
Szerintem azért vagyunk még jópáran ilyen alkatúak...
Szerintem nem ritka...Van ilyen alkat is, ahogy látni körte, alma, stb alkatot.
Nekem is homokóra alkatom van.
További ajánlott fórumok:
- Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait?
- Évgyűrűk magánnyugdíjpénztárnál lett olyan akinek 0ft-nál több a reálhozam?
- Te élnél (éltél már)együtt olyan férfival, akinek nem volt humora?
- "Jaaa és szerintem ma már nagyon ritka az olyan felnőtt nő, akinek ne lett volna minimum egy abortusza. . . "
- Bekapcsoltam a számítógépet, a nyitóoldal bejött, de 20 perce homokórázik és a kikapcsoló gombra sem reagál. Mi a teendő ilyenkor?
- Sziasztok! PC asztalára nem tudok új mappát létrehozni, jó ideje már csak homokórát látok. Mitől lehet?