Szerintetek is a szakítás a férfi reakciója arra, ha egy nő a következőt mondja neki? (beszélgetés)
Kiknek nekik?
Ne vegyél mindenkit egy kalap alá!:)
Nem hiszem, hogy a topicindító erre volt kíváncsi, és még vagyunk néhányan akiket az eredeti téma érdekel.
Amúgy ha már off: tényleg ismered Dew-it?
a semmit?
Zavarok?
Tudom,bár hívni sem sikerült még, meg felvenni sem
Ha a nő ilyet
mond, oka van
A szívében megfogalmazódó első gondolat a helyes
ha ezt akarod?
neked bármit,tudod...:-}
azt kaptad, amit adtál,
savanyú?
meg is sértődhetsz, jogodban áll
Sanyarú életek? :O Hol? :D
Miről beszélsz kedves?
nagyon nagy savanyú életek vannak itt. valószínű nem véletlen.
mindenki azt kapja, amit ad!
Hol? Hol ölik tizenéves lányok utána magukat? :D Én fele annyi idős vagyok, de nekem sem kellene...
Álmodozik szegény. :)
Remélem, elérte, amit akart.
Tizenéves lányok ölik egymást magáért.
Na, pont ezért nem építettem magára a világon semmit, nem hogy egy jövőt.
még a kedvedért se teregetem a magánügyem, hiába provokálsz.
látom nem értesz a szóból!csáá
De miért nem teszed, ha ennyien bomlanak utánad? Vagy azt csak álmodtad? :)
Végül is letisztáztuk, hogy nem fiatal emberről van szó személyedben. Ezt azért jó tudni és így már érthető is, miért van ellenkező álláspontod, mint itt bármelyikünknek. :) Ezért is lehetséges, hogy nem őrölünk egy malomban. :)
További ajánlott fórumok:
- Újabb szólánc-Az adott szó első két betűje legyen a következő szó utolsó két betűje.
- SZÓjáték! Az előző szó végből elveszünk tetszőleges számú betűt, és azzal kezdjük a következő szót!
- Írjunk közösen 4 soros verset! A következő 1 sorral bővítse! Az 5. látogató indítson újat!
- Akassz le néhány betűt az elejéről és told a következő végére :D
- Mit jelent a következő: "nincs igazi still looking"? Milyen helyzetre mondják?
- Hol tudom beállítani a winapban, hogy ne legyen megszakítás a dalok közt, hanem az aktuális dal végén már kezdje is a következőt?