Szerintetek helyes férfi vagyok? (beszélgetés)
Mi a fenéért hisztizel? Mondott rád vki vmit?
Ezért sem tetszenek az alacsony pasik, mert a legtöbbjük ennyire megkeseredett komplexusos és nincs sem időm sem kedvem kiválogatni azt az egyet, aki esetleg nem az. Pfff…
Nem fogom senki egóját építgetni hátralevő életemben.
Nálad is van kettős mérce, de nem ismered be.
Csak a belső értékek, mi? Meg a kövér disznók. 🤣
Legalább magaddal legyél őszinte!
Válogat? Mióta bűn megválogatni azt akivel együtt akar lenni valaki?
Neked mindegy kivel "kell kooperálni"? Az a nő a tökéletes, aki bárhol bárkivel, akinek semmi sem számít?
Nem a magasságoddal van baj nálad sem.
Nem kell érteni csak el kell fogadni. Mindenkinek más tetszik, azt csókolom. Nekem is tök mindegy volt mindig hogy 170 vagy 190 centi. Legyen magasabb nálam. Az nem nehéz.
Csak érted olyan gyerekes viselkedés rázni a csörgőt azért mert valaki ízlésének nem felelünk meg. Én sem tetszek mindenkinek, nem kell ezen ennyire kiborulnk. Akit sorozatos elutasítás ér ott biztos nem csak a magassággal van baj.
Én meg egy 25-30 centivel magasabb férfi mellett nem nőnek, hanem gyereknek érezném magam 😄 162 cm alacsony vagyok és nem értem miért akarnak még a nálam alacsonyabbak is olyan pasit aki mellett törpének tűnnek. A negatív csúcs az, amikor nekik aztán lehet ősember-fejű idomtalan ogre és buta is mint a föld ...csak
magaaaaas legyen 🤨 Közben több olyan pasi is van az ismeretségi körömben aki max 175 cm magas de annyira helyes arca van és annyira intelligens, humoros, hogy sajnálom, hogy foglalt 😁
En a kolyok kitetelben laza vagyok, csak nekem nem lesz.
Ja, meg azt sem akarom, hogy 10 ev utan valaki fakepnek hagyjon, mert megis akarok.
Harmicas csajok apa eshetosegre vadaszva persze, hogy nem egy 23 evesben gondokodnak.
Talan itt is elcsuszik a dolog.
Pont azon filózok, hogy feltegyek-e magamról egy fotót, hogy "Szerintetek helyes férfi vagyok-e?"
Csak az a baj, hogy a feltevéshez is mulya vagyok..-)
Meg egy fórumot se tudnék felrakni..
egy macskahúgysz@gú panelben
Megnevettettél..-)))
Mer' azt nem lehet megszólni. Remélem amúgy aki válogat, majd egyedül öregszik meg egy macskahúgysz@gú panelben.
Ezt kívánom az összesnek!
Arra a kettős mércére próbálok rávilágítani, ami mindenhonnan ömlik. Hogy egy férfi magasságán lehet nevetgélni, de ha egy nő kövér?? AAa, azt el kell fogadni.
F@szt!
Annyira bírom ezt a kettős mércét, az undorítóan kövér nők sérthetetlenek, de az alacsony férfiakba bele lehet rúgni simám.
Én meg egy sertéssel nem tudok mit kezdeni. Max. elvinni a henteshez.
Biztos van egyes nőknek olyan tulajdonsága amit te is jobban kedvelsz valami más helyett. Nagy cici kontra kicsi. Duci kontra sovány. Szőke kontra barna. Karakteres arc kontra kislányos.
Azt ne mondd, hogy neked minden egyformán vonzó. Nekem pl tök mindegy, hogy 175 vagy 185cm egy pasi mert mindkettő magasabb nálam, de egy nagyon kicsike mellett nem tudom nőnek érezni magam. Ez van.
További ajánlott fórumok:
- Szerelmes vagyok egy nős férfiba...
- Úgy érzem valamiért, hogy nem vagyok elég jó a nőknek férfiként? Mi lehet a gond?
- Zavaro-e szamodra, hogy Ukran-magyar letemre a Hoxa-n vagyok? Idegesito-e szamodra a helyes irasi hibaim?
- Ti tudjátok melyik a helyes? Topon vagyok, vagy toppon vagyok, illetve a netezés és a nettezés között?
- Tudom mi lenne a helyes, mégsem vagyok képes abba az irányba haladni...!
- Helyes ez a megfogalmazás, vagy csak én vagyok kukacoskodó?