Szerintetek, ha egy két éves gyermeket egy hétig kábítószer segítségével altatnak, akkor mennyi időre van szükség a szer kiürüléséhez? (tudásbázis)
Igen,kapott zárót,amin az volt,h. oxigénhiány valószínűsíthető.
Nem géphiba miatt vonták vissza,egyértelműen kijelentették,h.ők tekintik semmisnek az addigi leleteket.
Bazzmmmmmmmeeeeeeg..
Kész.
Ilyen nincs.
Leverném a monitoromat, ezeket olvasva.
Senki ne kerüljön kórházba, talán jobb esélyei lesznek a gyógyulásra...
Nagyimat is az üllői úti sebészeten műtötték. lényegtelen, hogy mivel. az utolsó napját reggeltől délutánig a folyosón töltötte a motyójával eggyütt, mert kirakták. Kellett az ágy az új betegnek, csak neki még kellettek volna vizsgálatok.
Illetve. Ugyanott halt meg az egyik cégtulajunk. Ő felfekvéses volt az intenzíven...
Káosz, ami itt van...
Biztosan az anyuka nem fizetett elég pénzt a tájékoztatásért!!!!!
Eddig állították,hogy csak ürül.10 nap-két hetet mondtak ürülési időnek.Most meg elkezdte idegorvos vizsgálni,mert már ők sem hiszik,h.a gyógyszerek miatt van ilyen állapotban.
A másik meg,hogy állítólag (még nincs vizsgálati eredmény)Rota vírussal fertőződött meg az intenzív osztályon.Ez szörnyŰ !!!
Nem, csak szomszéd terület.
Hát akkor nem biztos, hogy az előzőleg kapott gyógyszer nem ürült még ki, lehet, hogy más oka van :(
Az Üllői úti klinikán van...Azt hiszem az is SOTE..
Most sajnos megint romlott az állapota...megint kezd szűkülni a gégéje.
Jártak a Bethesdában is,de ott sem voltak bizakodóak az orvosok..És mivel itt kezdték el a kezelését,itt maradtak,ebben a kórházban.
Esetleg ilyen területen dolgozol?
nem,nem..még intenzív osztályon van.Állítólag már csak szteroidot kap.
Furcsa,mert azt mondták anyjának,h.egy hétig alszik,aztán egy hét lábadozás a normális osztályon,mikor megtanítják újra nyelni.Ehhez képest még mindig az intenzíven van...attól fél,h. valami baj van,csak nem mondják neki..
Ditke ! Szerintem minden szülő feltétel nélkül bízik,próbál bízni az orvosában...Hiszen úgy gondoljuk,ők értenek ehhez a dologhoz.Nem hiszem,hogy felelőtlenek lennének....
Milyen más módok vannak még szerinted?Ilyen helyen dolgozol?
Szerintem,ha lett volna másik lehetőség is akkor csak felajánlották volna ..nem?
Ez engem is érdekelne....
Valami tragédia történt vele, és a fájdalommentesitéshez kellett?
További ajánlott fórumok:
- Nevel valaki halmozottan sérült gyermeket?
- Pajzsmirigy alulműködéssel lehet-e gyermeket vállalni?
- SpermaJOGOK, avagy a férfiak is dönthessenek, akarnak e gyermeket!
- A világ változott vagy a szülők nevelnek "lazán" gyermeket?!!
- Megismerkedtem egy férfival segítséget kérnék!!
- Miben lennétek gyermeketek segítségére az első munkába állása alkalmából?