Szerintetek Fábrynak és Friderikusznak miért nincs felesége, családja? (beszélgetés)
Fábrynak most született meg a lánya neki van családja ő maga s showman eléggé különc és állítólag kibirhatalan természete van ő szeret mással csipkelődni, gúnyolodni, de nem különb a Deákné vásznánál. Tartozkodó személy magának való.
Ha lehet hinni a pletykáknak. A Friderikusz az gyanús talán agglegény típus. Üdv.Ágnes
Őróla nem tudtam hogy az.
habár engem sem igazán zavar ha valaki a saját neméhez vonzódik. amíg nem a Zuramat akarja :)))
FÁBRYNAK,van egy kislánya.
Frigi az magányos farkas....
Fridit régebben összehozták azzal az orgonista Xavérral is.
De állítólag csak lakótársak voltak :-)))
Milyen érdekesek ezek az emberek. Médiaszemélyiségek, és hihetetlen módon el tudják titkolni a magánéletüket.. Fábrynak Dunakanyarban (L.falun) van a háza, nem is messze, de még sosem láttam vele senkit.. De a környékbeliek nem rajonganak érte, mert állítólag nagyon kötekedő ember...
Tényleg, valaki ismeri közületek Zsámboki Marcellt? Van neki valakije? Annyira jó az a manusz..
Én is azt hallottam, hogy Fridi meleg, Fábry állítólag együtt él valakivel, de hogy hogy nem hajlik arra, hogy gyereke legyen.
Olyan értelmes két fazon, kár értük.
További ajánlott fórumok:
- Született feleségek (spoilermentesen)
- Benkő feleséget keres:-))
- Ha egy férfi, mivel nem oldható meg, hogy kettesben maradjatok, megcsókol úgy, hogy a felesége ugyanabban a teremben van...?
- Született Feleségek 6. évad! :)
- Arra ébredtem, a feleségem önmagát elégiti ki mellettem az ágyban..
- Örülök, hogy Friderikusz újraindította a beszélgetős műsorát.