Szerintetek érdemes lenne a német nyelvet angolul tanulni? (pl. német-angol szókártyákkal) (tudásbázis)
Az angol jól megy, és jobban szeretem is, mint a németet, ezért gondoltam, hogy összekötöm.
Biztos izgalmasabb lesz így a németet tanulni, és nem veszik el az angol sem.
jelenleg 3 nyelvet használok egyszerre. Összekeveredik, de ha odafigyelek, amikor beszélek, akkor nem. Beszélek még németül is néha, szóval az a 4. nyelv amit használok.
Teljesen mindegy, hogy tanulod a nyelvet, a lényeg, hogy hatékony legyen.
Persze mindenképp, tégy bármit, ötletelj bármit, csak érezd megadénak és valósísd meg bátran...
Bárcsak olyan ügyes lennék, hogy nem csak magyar-német, de angol németet is tanulhatnék :D
SOK SIKERT hozzá!
Az középfokú angolt nem szeretném hanyagolni, ezért kitaláltam, hogy mostanában úgyis németezek, akkor a kettőt összekötném.
Van valakinek ezzel kapcsolatosan tapasztalata? Nem keveredik így össze? Vagy esetleg könnyű így tanulni, és megjegyezni?
További ajánlott fórumok:
- Asszociáljunk ANGOLUL
- Kedvenc idézeted angolul?
- Keresek egy lassú számot!2007dec. környéki, nyomták a rádiók, pasi énekelte, angolul
- Mit tennél akkor, ha megismertél egy külföldi férfit, aki szeretne egy párkapcsolatot, de nem beszélitek egymás nyelvét?
- ANKI szókártya program
- OkosBaba - szókártyák és pöttyök