Szerintetek én vagyok a hibás? (beszélgetés)
A pasi még élni szeretné a szabad életét.
Ténleg ott a pont.:)
Figyelj már,túlreagáltad a dolgot!:))
Olyanokat utópizáltál ide ,amikről szó sem volt,ráadásul a csaj is eltűnt,úgyhogy azt sem tudni mi a helyzet,vagy mi hogy volt,van egyáltalán?
Ennyi idősen mint ő azért mi sem voltunk ilyen okosak.
:) Csak a tapasztalat beszél belőlünk, nem a rosszindulat. Ma már én is tudom mi kell egy igazi férfinak, de súlyos árat fizettem ezért a leckéért. Ezen sajnos mindegyikünk átmegy. Ha tetszik ha nem.
Röviden? Igen.
Az alap kérdésre válaszoltam.
Nem írtam hogy csak attól függ.Mivel "partnerségről " beszéltem , pont arra akartam rávilágítani ,hogy fifti-fifti ki mennyire vállalja fel a másikat ,és legalább annyira függött a kialakult helyzet a fórum kiírótól,mint a sráctól!
Tehát ne hogy má' szerencsétlen gyerek legyen a pöcs,csupán azért mert nem akar egy iskolás lánnyal közös életet kezdeni MÉG!:))
Mi? Az hogy vki készen áll-e vmire, az pusztán attól függ, milyen a partnere? Ne már! :o)))))
A tizenéves kor vége felé szerintem párkapcsolat, elköteleződés szempontjából nagyon is számít még az életkor, a korábbi tapasztalatok, a szülői háttér, és persze a kapcsolat alakulása szempontjából a partner milyensége is fontos ..... később az életkor szerepe egyre inkább csökken, de húsz körül még szerintem nagyon is számít.
Evvel sem értek egyet .:))
Szerintem kapcsolata válogatja...ahhoz ,hogy valaki kész legyen bármire is ,kell egy megfelelő partner,az pedig nem a kortól függ...
Olyan életszerűtlen, amit írsz.
Téged ennyire átvertek, vagy miért gondolkodsz ilyen végletesen?
Én nem konkrétan a pasiról írtam, hisz nem ismerem. (És ennyiből nem is akarom megítélni, se őt, se a lányt.) Én azt írtam, kevés 24 éves pasi kész arra, hogy ......
Bennem eleve a 19 évesen való elköteleződés is kérdőjeleket szül(persze itt is vannak kivételek), de ez én vagyok. :o))
Jó,csak azt írtad hogy a faszi nem elég érett erre arra amarra....a többivel én is egyetértek,de evvel nem.
Pont hogy a visszautasítása utal az érettségére szerintem,hogy nem kezd komoly dolgokba egy iskolással,majd csak akkor ,ha végez....bár már lehet,hogy más sehogyan sem akar,amit meg is értek:))))
Ott a pont. :)
Szóról szóra ezt írtam volna én is.
További ajánlott fórumok:
- Beleszerettem apum barátjába, aki 38 éves, én 21 vagyok. Lehet ebből szerintetek valami?
- Évszaktípusok. Szerintetek, melyik vagyok?
- Anyósom, apósom beleszól a gyermekeim nevelésébe, 20 éves vagyok, szerintetek éretlen vagyok még a gyereknevelésre?
- Tényleg én vagyok a hibás? - Kutyások
- Mit tegyek? Ugye ez nem normális, nem én vagyok a hibás?
- Magányos vagyok, de belátom én vagyok a hibás. Változtatok,...