Szerintetek első randin mennyi az az ideális összeg, amit egy nőre költsön a férfi? (beszélgetés)
huh elolvastam az egészet gratulálok az első randodhoz
sajnálom hogy bukta volt mi történt dredd??
van már párod??
Sajnálom :(. Tényleg drukkoltam nektek.
Leírod mi volt a gond?
Én 30 évvel ezelőtt amikor randiztam, és beültünk valahova, mindig egy üditőt ittam, legfeljebb még egy kávét, ha nem feleztünk, hanem a srác fizetett.
Elvileg 2 kávé és 2 üditő egy ezresbe most is belefér. ( ma is voltam, egy vendéglátóhelyen kávét és rostos levet ittam, nem volt 500 )
A vörös rózsát én is :)
Az nem akkor én nem oda való :)
Éljen!
Na, most üsd a vasat!
Ma kérj tőle újabb randit!
Ne hagyd sokáig bizonytalanságban, hogy újra szeretnél együtt lenni vele. Ha túl sok idő telik el, akkor megfordulhat a fejében, hogy esetleg mással is találkozgatsz, és őrá csak úgy adhoc jelleggel gondolsz.
Na de azt mondtad, hogy második randira már jó :D
Én rendesen kiröhögném a palit, ha első randira sajnálná beinvesztálni azt a 300 forintot, megnézne előbb, elmegyek-e a húspiacon, aztán másodikra már annyira szimpi lennék, hogy jönne a virággal :D
Jaj ez nekem nagyon múlt századi :)) Valószínűleg én vagyok fordítva bekötve, de nem szeretem a személytelen gesztusokat túlzottan. Vagyis szeretek virágot kapni, vagy bármilyen kedvességet, de feltételez némi szimpátiát és egymás ismeretét.
Ez az első randin virág nekem olyan smúzolós, de legalábbis épp annyira közömbös, mint mikor szegény férfi kollégáknak nők napján kötelezőek csokit vagy apróságot kell juttatniuk a kolléganőknek. Bármilyen viszonyban is legyenek.
Ami viszont tetszett - bár vele baráti minőségben találkoztunk - hogy a srác egy nevemre szóló rágót hozott. Na ez Dreddnek aligha ment volna, a japán lány neve kis eséllyel díszeleg mo-i rágó csomagolásán. :))