Szerintetek elsajátítható a netről az angol nyelv? "...mert annyira könnyű" (beszélgetés)
Online programokból szerintem igen, csak videóklipekből, vagy adhoc szövegekből nem.
Egyébként pont azért nekünk elsajátítani, mert a magyarhoz képest végtelenül egyszerű.
Beszélgetni a neten csak akkor tanulsz meg, ha keresel hozzá partnert, ami nem lehetetlen. Én rengeteget fejlődtem miután elkezdtem angolul chatelni.
Azt lent elfelejtettem írni, hogy csak heti 1 órában volt tanárom, de a beszéd szempontjából nagyon sokat számított-
A kínai meg az Ázsia Centerből...nyelvi nehézségek nincsenek és a kínaiak is szépen ejtik ki a magyart...
(Félretéve a tréfát, nem lehet csak a netről megtanulni az angolt!)
ha te már zavargálsz itt mindenkit akiről lófaxt nem tudsz, mert el vagy öcsém vakulva, akkor én is mondok valamit, illetve idézem Hofit:
"Te ne menj sehova. Aki ilyen szinten van, arra itthon van szükség."
:)
Persze akaraterővel, jó nyelvérzékkel igen...de akinek nincs internet és nincs pénze sem külön nyelviskolára. Értettem persze Te is erre céloztál.
Agyament ötlet.A nem tudok semmi okosat nyújtani, de valamit muszáj csinálni esete.
nyugi ez csak annyit jelent hogy kiveszik a kötelezőből de a fősulihoz egyetemhez meg nyelvizsga kell majd:D
szal fizetőssé akarják tenni
akárcsak az informatikaoktatást
ez ugye ironikus akart lenni?
Mert ha nem, akkor nagy sz*ban vagy, haver
Milyen igaz,hogy szart sem ér amit oktatnak!
Én ezt megtapasztaltam nemrég!Kiskorom óta tanultam a németet,novemberben meglett a vizsgám is belőle!Gondoltam milyen faca,kiráztam a nyelvet a kisujjamból,mert röhögve csináltam a sulit végig!
Namost!Kimentem Németországba június elején,és teljesen más volt minden!Mármint a kiejtés,és bizony a szavak is!Nem mondom,hogy nem értettem egy szót sem,vagy nem tudtam beszélni,hanem,kellett 2 nap,mire megszoktam a kiejtést!Szóval szidtam a rendszert rendesen!
"a többi nyelvel."
a jelek szerint neked ezzel az eggyel is vannak még gondjaid :)
További ajánlott fórumok:
- Önismeret: Hogyan tudnám elsajátítani?
- Milyen idegen nyelven beszélsz? Melyiket szeretnéd elsajátitani, és miért?
- Milyenek a svédek, mennyire nehéz elsajátítani a nyelvet?
- Melyik az az idegennyelv amit a legkönnyebb elsajátítani rövid időn belül?
- Mennyi idő alatt lehet elsajátítani jól egy idegennyelvet?
- Jogtalan elsajátítás