Szerintetek el kellene mondanom? (beszélgetős fórum)
Én nem szólnék!Lehet,hogy ez az eset éppen egy hullámvölgyben történt meg és a férj már réges régen megbánta.Miért tenném tönkre az életüket!?
De ez én vagyok.Nem kell mindenkinek ugyan így gondolkodnia!
....ehh......a férj meg ne játsza a jó férjet,mert hátba támadta az uncsitesódat.....legyetek már egy kicsit objektívebbek.
Ha a ti szemszögetekkel gondolkodok,akkor ez így fer.
Nem csak a barátnő áruló,és az aljas,a férj is az volt,miért nem látjátok ezt be?
Miért van több joga férjként őszintétlenségre,hazugságra,vívódásra a házassága érdekében,mint a legjobb barátnőnek ugyanerre a barátsága érdekében?
Mondtam, hogy nem a sráccal van gond:)
A kigyónak meg a méregfoga szépen kivétetik:)
Ez csak az egyik oldal,én nem venném készpénznek.
Csak ők ketten tudják mi volt,van köztük.
Ha férjet zavarja a helyzet,hát tegyen ellene,de továbbra is fenntartom,nem a te dolgod ez,hanem az övé.
lehet hogy a legjobb jó barátod,de azért nem egy szent.
Nekem inkább úgy tűnik,mintha előre keresne alibit miért is fogja majd újra megtenni,természetesen csupán áldozata lesz a "körülményeknek"......hehe...
Nem egyszeri alkalom volt.
Lehet, most mással folytatja, és majd azt fogja 4-5 év múlva bevallani.
...nagyon jo kis tema... masoknak is tetszik...
Tapasztalatbol ne szolj bele, en szoltam, illetve figyelmezxtettem az illeto sracot hogy a baratnoje magcsalta, szakitottak, aztan kis ido mulva kibekultek es en voltam a rossz! Na tudod, megegyszer ki fog szolni, mindenki csinalja ahogy tudja, en akkor megfogadtam tobbe nem szolok bele masok eletebe, meg joszandekbol sem!
Alkatilag nem illenék a ruciba! :)
De az iszapbirkózásra már akartak rávenni, de az meg nagyon csúszik! Aki kitalálta, hogy a nők minden ilyen csúszós cuccba bohóckodjanak, hogy a pasik erre élvezkedjenek azt tenném egy száll tangába a néző közönség elé! :PPP
Olvastam! :)
De akkor sem az ő ügye ezt helyre tenni! :)
Hmmm! Csak keményen!
Ha a szemem elé kerül egy olyan dolog ami szúrja azt iktatom!
Ha rajta kapnám egy csajt, hogy kikezd a párommal kitépném a haját, mindenki előtt! Nagyon hülye tudok lenni néha! De egyenlőre csak egy alkalom volt erre! Nagyobb is volt mint én, de mint mondják is! Kicsi a bors, de erős! :P
Volt köztünk 10-15 kg de nekifutásból a földre nyomtam és téptem a haját! alig tudtak leszedni a csajról! :) Azóta sem láttam! :P
Hmmmm....
Rendkívül kínos helyzet...
Én szerintem azt csinálnám, hogy megmondanám az ovis barátomnak, hogy egyelőre megtartom a titkát, de ha még egyszer előfordul ilyesmi, akkor kitálalok az uncsitesónak.
ágica, figyelhetnél kicsit :)
azért, mert a lány azóta is "barátkozik" a feleséggel, de a barátkozásba belefér nála az, hogy zaklatja a férjet, próbálkozott az öt év alatt is és próbálkozik azóta is...nem veszi tudomásul, hogy a férj szakított és azóta is nemet mond...ezért....
168-as hozzászólás...
Ennyi év után mi a francnak beszélni is egyáltalán erről?
Erre válaszoljon már nekem valaki!!!
Köszönet érte!
így a 168-as hozzászólásod fényében azt mondanám a barátomnak, hogy mondjon el mindent a feleségnek...döntsön ő a hogyantovábbról...akar-e barátkozni még azzal a lánnyal(nem hinném), meg tud-e bocsátani a férjnek így, hogy megbánta és mindent elmondott őszintén...így, hogy a férj nem akar újabb kísértést, félrelépést....talán a feleség is elgondolkodik jobban arról, hogy a férj több együttlétet szeretne...
de elmondani én magam semmiképpen nem mondanám el....
További ajánlott fórumok:
- 164 cm-rel hány kilósnak kellene lennem szerintetek?
- Mit mondjak, ha sok diplomás között el kell mondanom a szakmámat és ez szorongást okoz?
- Védőnői javaslatra bölcsibe menne a lányom. Ilyen esetben is le kell mondanom a Gyed-et?
- El kell mondanom?
- Az oviba kellene valami sütit csinálnom, szerintetek mit süssek?
- Mit kellene mondanom neki, és hogyan, hogy ne bántsam meg túlságosan? :(