Szerintetek el fog romlani a mosógépem? (beszélgetés)
Nekem 3 év után kezdődtek a gondok.
Eltűnt a kijelző-de aztán visszajött
-F6,ezt kb havonta csinálta,majd 24 óra múlva már működött.
Hozzá kell tennem,hogy másfél évesen már cserélve lett az elektronikája.
Szuperérzékeny a gép.
Ja,használtan vettük-két éves volt akkor..
Most 4 éves .
Úgy van-nekünk is kb. ezt mondta.
Ezért nem használunk pl.vízlágyítot-mert,mire a vízkövesedés következtében tönkremenne-addig 66-szor bedöglik valami másban.
Csak pénzkidobás.
Kiszámoltam,hogy 5 év alatt mennyit költenék vízlágyítóra-100 ezres tétel-abból már vehetek egy új gépet:DDD
Nekünk is 15 évig bírta anyámék Whirpool gépe-csakhogy azt nem most gyártották:DDDDD
A 90-es évek elején még masszívabb volt-strapabíróbb.
Kíváncsi vagyok,hogy amit most vesz az emberel,ektronika-stb..vajon meddig húzza.???
Manapság már nem is gyártanak hosszú élettartamra, különben csődbe menne a gyár :-S
Anyu 8!!! éves gépét most kellett lecserélni, a szerelő se tudta, hogy mi van vele, pedig volt egy csomó tünet (folyt alóla a víz, hangosan zörgött, elakadt a program és másfél órán keresztül azt az egy szakaszt nyomatta...) Hát, béke poraira!
Hát nem tudom, nekem Whirlpool mosó-száritó gépem 15 évig birta minden baj nélkül, (költözés miatt eladtam, mert nem fért be) a mostani csak mosógép, de ugyancsak whirlpool és nincs vele semmi bajom. Általában napi 2 adagot mosok.
Igaz havonta egyszer tartok egy teljes tisztitóprogramot, ami azt jelenti, hogy éjszakára ecetes vizzel áztatom, majd kifőzöm a mosógépet. A szűrőt is takaritom minden hónapban és a mosószer adagolót is kiveszem és átmosom.
Én megnézetném a mosógépet, mert azért ez nem normális amit csinál, lehet, hogy a programkapcsolója romlott el és azt kell kicserélni és akkor újra a régi lesz! :)
Mosógépszerelő mondta nekem,hogy ezek a mai mosógépek,nem a mindennapi mosásra vannak-nem bírják a strapát.
Nekünk régen volt egy orosz félautómata-vagy 20 évig jó volt.
Manapság örül az ember,ha 5 évig használhatja.:D
Persze, hogy el fog, semmi sem tart örökké.
Komolyan: Hátha tényleg dugulása van, azt még otthon is meg lehet nézni és kipucolni.
Amúgy meg én is a szerelőt javaslom.
Ha nem centriz rendesen, érdemes megnézetni.
Ha ügyes a férjed, ő is szét tudja szedni, lehet hogy csak valami elakadt benne.
Nálunk volt már pl. szög, kisolló ami megakasztotta, s nem működött rendesen a szűrő és nem tudta leengedni a vizet.
Sziasztok! A 3 éves mosógépem mintha megbolondult volna!
Újabban a programozó gombja elkezd körbe forogni, miközben mos. Aztán egyszercsak megáll, és folytatja a mosást. Előfordult a napokban, hogy az öblítőt nem használta fel, az bent maradt a tartályban. Olyan is volt már, hogy nem centrifugázta ki rendesen a ruhákat. Készüljek, hogy elromlik teljesen?
További ajánlott fórumok:
- Whirlpool mosógépem nem használ öblítőt-mi lehet a gond?
- Hogyan érhetném el, hogy szebben mosson a mosógépem?
- Mi lehet a baja a mosógépemnek?
- Miért gyűri össze a ruhákat a mosógépem?
- Zanussi mosógépem nagyon ugrál mosás(centrifugálás) közben. Mit csinálhatnék?
- Elromlott a mosógépem, nem forog a dob. Megéri szereltetni vagy újat kell venni? 6 éves a masina.