Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Szerintetek csak nagyon kedves vagy tetszem a pasinak? fórum

Szerintetek csak nagyon kedves vagy tetszem a pasinak? (beszélgetés)

9. df1e1c376c (válaszként erre: 8. - Sanyinak)
2021. ápr. 26. 23:50
Sok valasszal a felvetes utan.,,
8. sanyinak (válaszként erre: 7. - Df1e1c376c)
2021. ápr. 26. 14:49
Igen. Mindig örülök az ilyen merőben új témáknak, érett személyiségű kérdéseknek.
7. df1e1c376c (válaszként erre: 3. - Sanyinak)
2021. ápr. 26. 11:48
Neked is hiányérzeted volt már?
6. f.frezia (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2021. ápr. 26. 05:28

Te adsz felé jeleket?

Flörtölj vele, célozgass, figyeld hogy reagál.

Ha sehogy, csak barátnak tekint.

5. bozsu55 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2021. ápr. 26. 01:08
Hívd ide a hoxára...
4. fidel (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2021. ápr. 25. 23:31
Botolj meg és szédülj bele az ölébe! Tettesd magad ájultnak! Ha a földrefektet és telefonálni rohan mentökér,akkor kár a gözér! Ha kigombol elöl és próbál élesztgetni magától,akkor ne sikíts,mert akkor lehet valami fantázia a pasiba!
3. sanyinak (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2021. ápr. 25. 21:45
Már úgy hiányzott ez a téma! 😁
2021. ápr. 25. 21:23
Nyíltan kérdezz rá. Nem kel köröket futni.
2021. ápr. 25. 21:18

Van egy férfi kollégám, aki alapjában csendes típus. Ritkán találkoztunk a munkában, azon kívül nem is beszéltünk egymással. Kb. kicsit több mint fél éve megváltoztak a dolgok. Kicsit jobban összeismerkedtünk és van néhány dolog, amiből azt hiszem, talán kedvel engem:mikor együtt dolgozunk beszédesebb, viccelődik, lazább. Ha ketten vagyunk kávét készít nekem, egyszer csokit is hozott. Csak tőlem kért segítséget a munkában. Munkám miatt nem tudtam, nem kért meg mást (lett volna). Inkább egyedül megoldotta Már egy ideje gyakran írogatunk egymásnak. Volt, hogy idegenek azt hitték, egy pár vagyunk. Néztek nagyot, mikor azt mondtuk, kollégák vagyunk. Egyszer említett egy lányt, akivel szokott beszélni. Majd gyorsan hozzátette, csak barátok. Emlékezett egy velem történt 1 évvel ezelőtti esetre. Én már el is felejtettem, de ő emlékezett rá. A munkabeosztásnál bejelentette ő melyik nap lesz, pedig soha nem szoktuk megbeszélni. Egyszer mikor összefutottunk a munkában olyan őszinte füligérő mosollyal üdvözölt, a szeme is mosolygott. Az sokaknak feltűnt.

Sokszor azt gondoltom, hogy kedvel. De nem próbált közeledni, hozzámérni. Vagy csak szuper kedves a pasi. Ha valóban kedvel, hogyan adjam meg a kezdőlépést?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook