Szerintetek befolyásolja a teherbeesést, ha a férfi vérnyomáscsökkentőt szed? (tudásbázis)
2015. márc. 24. 21:07
Nem. A nemi vágyat, teljesítőképességet befolyásolhatja, ha béta-blokkolót szed, de akkor írnak másikat. Biztosan nincs gond a nemzőképességgel, mert férjem szed vérnyomáscsökkentőt, és mikor nem jött a baba, akkor kivizsgáltak minket. Ő rendben volt, én voltam a hunyó... aztán én kaptam hormonokat, és összehoztunk egy ikerpárt. Kétpetéjűek, tehát 2 fickója is révbe ért ügyesen ;-)
5. zebracsikó
2015. márc. 17. 13:50
4. esther78
2015. márc. 17. 13:48
Nem tudom hogy befolyásolja-e a gyógyszer, de amikor a férjemnek felírták a vérnyomáscsökkentőt azt mondta az orvos, hogy olyat ír, ami nincs hatással a nemi életére, mert még fiatal és hátha akar még gyereket.
3. b00d33e65c
2015. márc. 17. 08:41
Szerintem egyátalán nem!
Gondolj csak azokra akik beszívva vagy alkoholosan csinálnak gyereket pedig az 1000x károsabb.
2. kattyus
2015. márc. 17. 08:32
A teherbeesést nem.
1. Dézilove
2015. márc. 17. 08:31
40 éves pasirol van szó
További ajánlott fórumok:
- Baj ha egy férfinak sűrű a spermája, mire utal? Ez befolyásolhatja a teherbeesés százalékarányát?
- Meg tudja nekem mondani valaki, hogy a total testosteron szint, mit befolyásol és a 3.36-os érték már magas? Befolyásolja a teherbeesést?
- Szerintetek a keresztnevek mennyiben befolyásolják a teherbeesés lehetőségét?
- Az anya és apa vércsoportja mennyire befolyásolja a teherbeesést?
- Ez mennyire befolyásolja a teherbeesést? Többi lent!
- Mennyire befolyásolja az emelkedett tesztoszteron a teherbeesést?