Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Szerintetek azért kötekedett a pasi mert akart volna valamit, vagy csak szimplán egy kötekedős alak? fórum

Szerintetek azért kötekedett a pasi mert akart volna valamit, vagy csak szimplán egy kötekedős alak? (beszélgetés)

17. jozsi.38 (válaszként erre: 16. - Panna.33)
2023. júl. 27. 06:53
egyetértek. Szimplán csak elmondta a véleményét, az pedig, mint tudjuk, olyan mint a s..glyuk. Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a máséra :)
2023. júl. 26. 18:51

Szerintem nem kötekedett, hanem meglepődött és hangot adott neki, mert még sosem látott ilyent.

Nem akart semmit, megbántani, kötekedni sem.

Néha az emberek túlgondolják a legegyszerübb dolgokat is.

15. Channa* (válaszként erre: 14. - Fincsi5)
2023. júl. 26. 14:14

Én meg a sportszeletet kiflivel szeretem, majd rá egy kóla:D

Annyira finom így!

14. fincsi5 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2023. júl. 26. 13:07
Még jó, hogy magadra vetted, hiszen neked szólt. De semmi köze hozzá. Ismerősöm a csokit ropival eszi. 1x rácsodálkoztam, azt mondta imádja így. Egészségére! Neked is.:))))
2023. júl. 26. 12:57
Szerintem meglátott, szerelmes lett beléd és akart valamit. Csak aztán ránézett a tányérodra, meglátta a savanyúságot és a mustárt egymás mellett és csak a kiábrándultságának adott hangot.
2023. júl. 26. 12:10

hello

Semmit nem írtál a körülményekről , milyen helyszín , milyen /vállalati rendezvény?/

Hogy került épp melléd az ültetésnél: amugy mocskosul illetlen bárkinek beszólni , pláne közösségben, .hogyan eszik!

Én elküldtem volna melegebb éghajlatra.

11. 9b10f3d7ff (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2023. júl. 26. 09:53

Milyen választ szeretnél, hogy persze járni szeretne veled, vagy felejtős, csak a kajádra figyelt?

Benned nyilván nyomott hagyott, mert régen nem foglalkoznál vele, ha egy számodra inkább közömbös pasi szólt volna hozzád, tett volna megjegyzést.

10. Channa* (válaszként erre: 9. - Főnix3)
2023. júl. 26. 07:49

Én is kb. így!😂😂😂

A férjem szokott ilyeneket kérdezni;)

Hogy lehet ilyen nagy falatokba enni a csokit!?

Én: Figyelj és tanulj!😉

2023. júl. 26. 07:40

Szerintem akart valamit! Mégpedig, hogy úrinőként viselkedj az asztalnál! Tudd mit illik enni, mivel!

Csak azt felejtette el a királyfi, hogy nincs köze hozzád! Én tuti idegesítettem volna még egy kis szürcsöléssel, kanál , villa ,kés csörömpöléssel. Nem szeretem, ha valaki megmondja mit illik, mit nem! Megmutattam volna neki, hogy milyen szerencsés, hogy csak egyszer kell elviselnie! 😎🤓🤣

2023. júl. 26. 05:54
nem kellene ezen kattognod, egyáltalán nem hiszem, hogy meg akart volna bántani, vagy kötekedni akart volna. Egyszerűen másképp látja a világot. Ez a te egyéni érzékenységedről szól
7. Amaunet (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2023. júl. 26. 00:04
Szerintem, ha "akart volna valamit" (mit is?), akkor tovább fűzi a beszélgetést vagy nem rád, hanem a kajára tesz megjegyzést.
2023. júl. 26. 00:02

Ovisan egyszer nagyon beteg voltam, es semmit nem ettem napokig, akkor az anyam megengedte, hogy tejet egyek savanyu uborkaval.

Nem fostam be, hanem elkezdtem enni.

Ezek azota is megrokonyodnek paran. Joghurt es savanyu ez, az amaz, te a tartar sem mas.

2023. júl. 26. 00:01
Szerintem csak bunkó volt. Aki ismerkedni akar az nem így kezdi. Föleg nem ilyen tèmàval. Ez már nem óvoda vagy általános iskola ahol meghúzom a lány haját aki tetszik. Utána próbált még beszélgetni?
4. Soufflet (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2023. júl. 25. 23:56

A felszeletelt savanyu uborkat egy dobozban tartjuk a paradicsommal, mert egy kajaba megy.

A kollegaim szereik az en extra szendvicseim extra salataval, ami nincs az etlapon.

Minek veszed magadra? "En igy szeretem."

3. Epresturmix (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
2023. júl. 25. 23:04
De utàlom ezt! Miért nem ehet már úgy az ember ahogy akar?
2023. júl. 25. 22:36
Semmi, mert megbeszéltétek.
2023. júl. 25. 22:27

Hétvégén egy összejövetelen voltam. Ültem az asztalnál és ettem. Velem szemben ült egy srác, aki megjegyezte, hogy "Úr Isten, hogy lehet így enni, hogy kevered a mustárt meg a savanyúságot". Nem kevertem, csak egymás mellé raktam.

Én érzékeny vagyok ha kaja közben beszólnak, elemeznek. Magamra veszem az ilyet. Megsértődtem na. Mert olyan hangsúllyal mondta, mikor nem is ismertem. Említettem egy barátnőmnek, aki azt mondta lehet csak dumálni akart. Én leszereltem azzal, hogy a pocakban is keveredik majd. Aztán mentegetőzött, hogy jó jó, nem baj.

Még jó, hogy megengedte és nem baj.

Szóval mi a véleményetek? Azon túl, hogy ne legyek ilyen sértődékeny.

Köszi!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook