Szerintetek a lenti alapbetegségekkel van értelme fiatalon regisztrálni oltásra, vagy ezekkel is várhatok sokáig? (tudásbázis)
Szia!
Szerintem nem.
A pajzsmirigy elteres nsgyon gyakori, főleg a nőknél,bmwr ilyen korban is es a spherocytosis is “Európában a leggyakoribb örökletes vörösvértest szerkezeti eltérés következtében kialakult hemolitikus vérszegénység”.
Az pedig hogy tul korainak tartod a kijárási tilalomra az este 8 orat, főleg kirándulások miatt, nem indok, amiért korábbi oltást kérhetne bárki...
Mindenkinek elege van a korlátozásokbol itthon es külföldön egyaránt. Abból hogy nem élheti a megszokott életét, de az élet védelme fontosabb, így ezeket most el kell tűrni sajnos még egy darabig.
Az előre kerülést pedig szerintem hagyd meg azoknak, akik tényleg rászorulnak es veszélyeztetettek... Van ilyen a fiatalabbak közt is pl aki cukor beteg vsgy más komoly betegsege van, akar daganatos beteg.
Keves egyelőre a vakcina es gondolj bele, ha ismerősödnek - barátodnak, rokonodnak vagy akar Neked kellene a vakcina, mert tényleg veszélyeztetett lennel, mit szólnál hozza ha ilyen emberek is bekerulnének eléd...?
Ajánlom figyelmedbe
Én nem én és nem más itt a virológus hanem ő mondta a tv-ben. Legalább értelmezd amit irtam
Amúgy én naponta olvasok több fórumot és meghallgatom a tv-ben a híreket a covidrol
Na de kérlek! Nem így van? Annyian vagytok itt virológusok! Ha most kéne közületek választanom, esküszöm nem tudnám kiben bízzak! 😂
De, egy talán van. Asgardinál az ész! Akkor is ha én nem oltatok, ő pedig igen! Roppant okos! Egyből kitűnt a tömegből! 😉
Azt irtam volna hogy hülye vagy? Idézd már vissza azt a kommentemet ahol...
Nem egyszerű kérdést tettél fel, hanem egyben a saját véleményedet is "beleszőtted"
Ime
"ennyi átverès, hazugság, mutyi után ti hogyan tudtok ebben a szarban bízni?"
Ha én ennek az ellenkezőjét irom és kérdőjelet teszek a végére, nyilván a kérdés egyben a véleményem is
Nemde?Dede!
A lentebbi válaszomat meg Jakab virológus mondta a tv-ben és nagyon igaza volt
Döntés, felülbirálat? Ugyanmár!
Az hogy ilyen helyzetben valaki nem oltatná be magát, arra most nem akarok jelzős birálatot irni
nem teljesen magánügy az oltás
Március óta nem nézem az operatívokat, akkor akadtam ki rájuk végleg. Igyekszem szétválasztani az intézkedéseiket a járványtól.
Kérni fogom az oltást, hogy melyiket, az attól függ, melyiket engedélyezi az Unió, melyiket javasolja a kezelőorvosom.
Ez esetben rettenetesen rosszul számoltam! Elnézést.
Jó lesz az 2030-nak is....:-(((
Csak matematikai alapon...
Ha havonta érkezne 1 millió vakcina, (ami nem fog minden hónapban annyi) akkor kb 2022 karácsonyára leszek beoltva. Nagy hiba, hogy a regisztrálóknak egy hozzávetőleges hónapot sem mondanak, ha már azzal számolnak, hogy egészen biztosan lesz elegendő vakcina (4 féle is).
További ajánlott fórumok:
- Hogyhogy ezen a néven regisztráltál a Hoxán?
- Vanak az oldalon regisztrálva Borsodiak?
- Mi indít arra egy férfit, hogy pl. a Hoxa (női) magazin oldalon regisztráljon?
- Miért regisztrálnak és leveleznek más nőkkel társkereső portálokon a normális párkapcsolatban élő férfiak?
- A férjem egy társkereső oldalon regisztrált. De azért már nem ez lenne első csalódásom benne... Mit tegyek?
- Ebay-es rendelés, regisztráció, tapasztalatok