Szerintetek a diéta miatt késhet a vérzés? (tudásbázis)
Sziasztok.
Újra itt, zűrös volt a hétvége, de végre tegnap megjött. Úgyhogy minden oké.
Hát őszintén megmondom ne üssetek meg, de nem szeretnék másra gondolni.
Amikor a pici fiunkkal voltam várandós akkor azt hittem megdöglök, pedig az élet legszebb élményének kellett volna lennie.
Az első terhességem tök jól ment a másodiknál olyan pánik rohamaim voltak hogy azt hittem direkt engem ver az ég. Egy újabb terhességtől félnék mert még ez nagyon bennem él és ezért paráztam be mint állat.
Ja a diétám meg hát tökre tartom mégis csak 1,5 kg ment le a másfél hónap alatt. Persze nem adom fel, de az antidepresszánsok is biztos gátolnak a fogyásban.
Sziasztok.
Nem régóta csak két napja késik. Nem szokott!
Másfél hónapja diétázom nem bika módon, (nincs kenyér, liszt, krumpli, cukor, tészta)de mégiscsak diéta. A menstruációnak még nyomát sem érzem most a testemen, nem vagyok felpuffadva, nem éreztem a feszítést a melleimben.
Hát most eszem a kefét, mert pánikbeteg vagyok és ilyenkor beparázok ám mint állat.
Szerintetek?
További ajánlott fórumok:
- Vetélés után mikortól számoljuk az új ciklust? A vetélés napjától, vagy pedig a vetélés miatti vérzés elmúlásától?
- Bankváltás miatt késhet a családi pótlék az FHB-nál?
- Késhet a menses egy ciszta miatt?
- Hormonproblémák miatt antibébit kezdtem szedni. Amint elkezdtem, másnap abbamaradt a vérzés. Mit tegyek?
- Az ünnepek miatt késhet a posta?
- Ha nyaralás miatt szeretném egy héttel korábbra "tenni" a havi vérzésem, akkor tarthatom hamarabb a 7 napos gyógyszermegvonást?