Szerintetek 5 gigabájt adatforgalom mire elég az interneten? (beszélgetés)
Na, ennyire nem vagyok naprakész. De amikor én vettem január elején kifejezetten megkérdeztem, hogy tartozik-e ehhez az ajánlathoz tarifahűség. Megnyugtattak, hogy nem. Most szerettem volna egy kisebb csomagra váltani pár hónapra de nem tudok. Két napig kerestem mindenhol és tényleg van egy aprócska kis mondat, hogy vállalom, hogy nem váltok tarifacsomagot két évig. Apró kis hiba, hogy nagyobbra viszont válthatnék.
Szóval eljogászkodhatnék ezen, de tojok rájuk, nem vág a földhöz, csak nem szeretem a felesleges kiadásokat.
Nem volt szó a szolgáltatóról :):):):)
Kicsit változtattak a mobilinternet előfizetéseken is, de csak fél szemmel olvastam el a cikkeket :), de nagyjából pont az volt a lényeg, hogy ezeket eltörölték. De gondolom jobb ha minig elolvassuk a szerződés apró betüs részeit is :)
Szia!
Én is csatlakozom az előttem szólókhoz. Attól függ, hogy mire használod!
1 GB-nyi adatforgalom átlagos (5 kilobájtos) szöveges e-mailekkel számolva közel 210 ezer e-mail elküldésére vagy 3.400 átlagos (300 Kilobájtos) internetes oldal megtekintésére elegendő.
De ha már nagyobb leveleket küldesz, nyitasz meg, akkor rögtön növekedik a forgalom. Ha filmeket töltesz le (vagy akár nézel a neten), akkor tényleg gyorsan fogynak a kilo-mega-gigabájtok. :):)
Letölteni tulajdonképpen ezzel nem is érdemes.
Ha esetleg webkamerát használsz, az is pörgeti az adatforgalmat rendesen!
Így hirtelen körbenézve ezt a két programot találtam, amivel lehet az adatforgalmat mérni. Nem próbáltam, csak rákerestem!
Sziasztok Lányok
Úgy látszik nekem,mindig van valami bánatom,most azt szeretném megtudni tőletek,hogy nem e tudnátok véletlenül nekem megmondani,hogy 5 gigabájt adatforgalom ,mire elég az interneten?Nagyon várom a válaszokat,és nagyon szépen köszönöm
sziasztok:Farkas Kriszti
További ajánlott fórumok:
- Valós, otthonról végezhető internetes munka, távmunka (nem MLM, nem alászervezős, nem átverés)
- SOHA TÖBBÉ - az internetes társkeresés és én
- Népszámlálás. Te melyiket választod: internetes válaszadás, vagy számlálóbiztos?
- Van valakinek 1GB-os mobil internete? Mire elég az 1GB?
- Lakásfelújitásom lesz és szeretném a véleményeteket. Interneten keresek szakembereket, mire figyeljek, mi alapján válasszak?
- Mire elég 500 megabájt adatforgalom az interneten.?