Szerinted mit kell tenni ahhoz, hogy sikeres és gazdag legyek? (beszélgetés)
Te is gyönyörűen tudsz általánosítani.
Igenis van aki legálisan jártál fiatalon drága autóval, mert megdolgozott érte.
Azért, mert te nem azt az utat követed még nem jelenti azt, hogy mindenki aki gazdag az lop, csal, hazudik.
Általánosságban:
Ahogy olvasgatom itt a hozzászólásokat ez is alátámasztja a magyar emberek gondolkodásmódját. És azt, hogy tényleg nagyon sok a lelkisérült ember Magyarországon.
Ilyen gondokodással biztos, hogy sosem leszel sikeres.
Nagyon gáz az általánosításod. Alacsony önbizalomra utal.
Szia!
Elég régen írtam ide! A gazdag nekem azt jelenti hogy nem kell azon gondolkodnom vajon holnap lesz étel az asztalon, amire szükségem van azt meg tudom venni. rossz szó a gazdag inkább a meg tudjak belőle élni lennének jó szavak.
Sziasztok!
Szerintem ennél a kérdésnél először érdemes átgondolni:
mit jelent Neked, mit érzel a GAZDAG szó hallatán? Rögtön, elsőre, kapásből mi ugrik be erre a kifejezésre?
Ha meg is írod, nagyon megköszönöm, kiemelten érdekel ez a téma!
az a baj, hogy a gazdagok azok, akik lopnak csalnak hazudnak. Sajnos az a kis ember, aki dolgozik látástól mikulásig, aki bele ad mindent a munkájába, aki szívvel lélekkel csinálja, az ilyen lehet sikeres, de gazdagnak így sem mondhatja magát
ha csak nem broker vagy
Sziasztok,
Hadd javasoljam a "The Secret - a vonzás törvénye" c. fórumtémát nektek, ahol az alaptéma: vágyaink megvalósításának a címbeli módszere.
Üdv: Travels
Csak 5 számot kell eltalálni... :D Bár az még nem feltétlen egyenlő a sikerrel is.
Jó ötlet kell hozzá, (pl. olyan szolgáltatás, üzlet, ami nincs a környéken), kitartás és azért egy kis hozzáértés sem árt :) És több lábon állni, ha lehet. Bár ebben a helyzetben örül az ember, ha egy lábon állva tud maradni...
Szia,
Írd le mid van, s írd le mid nincs!
Ezután beszélgetünk.
Köszi: Travels
Fogalmam sincs,de érzem,egyszer bejön az élet!
Jól kell helyezkedni!:))
Aztán????
(Reménykedni,hogy egy sikeres és gazdag leírja a receptet?)
Az a kérdés...
Nem tanulni és nem dolgozni!
Na,ez engem is érdekel!!!!:)
Ha valaki tudja a receptet nekem is szóljon!
Dehogy, ez mindenkit érdekel. Sajnos azt nem lehet mondani, hogy sok és kemény munkával, mert sokszor ez se vezet sehova.. :(
Én is több helyen próbálkozom, csak így meg sehol nem lehet 100%-ot nyújtani, ezzel tisztában vagyok.
Szia! Én már be is jelöltem kedvencként:)!
Remélem közösen elérjük ezt a célt! Tehát figyeljünk és gondolkodjunk...:)
Szép napot mindenkinek!
További ajánlott fórumok:
- Fogyni gyorsan kínzó éhség nélkül. . .?! Régi sikeres fórum-új köntösben. Ha szeretnéd tudni a titkot, csatlakozz, segítünk.
- Mit lehet tenni, hogy a férjemnél ne csak a második legyek?
- Hogyan legyek sikeres?
- A legyek ellen mit lehet tenni?
- Miként legyek sikeres?
- Mit lehet tenni a sikeres bilizés érdekében?