Szerinted milyen egészséges nasit lehet enni, ha már végképp nem bírom? (tudásbázis)
Ne felejtsd el, hogy gyümölcsöt csak éhgyomorra szabad enni.
Hogy miért? Mert kb fél óra alatt megemésztődik, így ha fehérje vagy szénhidrát (pláne ezek együttese esetén) után eszel, akkor mivel azok több órán keresztül emésztődnek, mire a gyümölcsre kerül a sor, az már megrohad a szervezetben. Így a vitamin kárba vész és még fel is fújódsz.
Bocsánat a szemléletes fogalmazásért..
Reszelt répa citrommal,édesítővel.
Zöldségek szeletelve nyersen.
Joghurt,gyümölcs saláta,pattogatott kukorica.
Citrom és narancs fagyi joghurtból.
Gyümölcskompótot mézzel (vagy édesítőszerrel) édesítve, fahéjjal.
Gyümölcsturmixot zsírszegény tejjel, vagy növényi tejjel.
Télen mindig mandarint ettem nasiként, dögivel ettem, mégis jó hatással volt, az emésztésem mint a szélvész.. :D
az almachipszek közül az almaszálat keresd az a legjobb
babánchips csak akkor ha nem vagytok elhizva, vagy csak ritkán
ha ilyen chipszeket ropikat ettetek akkor arról hamar le lehet szokni csak az első egy hét rossz
vannak ilyen abonettszerü izék, pl kölesgolyo ilyesmi meg abonett azt tedd ki abból ha párat megeszik valaki akkor abba is hagyja mert olyan rossz, vagyis olyan semmilyen
:D
gesztenye de nem az agyoncukrozott püré
10dkg gesztenyében 167kcal van csak
én büntudat nélkülmegeszem a mandulát dióttökmagot szotyit kesudiótis de azokból ne tiz dekát hanemcsak pár marokkal mert ezekben már többszöröse a kcal
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek 2 vetélés után és 3 egészséges gyerek mellett normális dolog-e baba után vágyni? Lehet -e segíteni a terhesség megtartását?
- Hogyan lehet spórolni az étellel úgy, hogy egészségesek legyünk, mégis jól lakjunk?
- Mit igyak, ami egészséges és korlátlanul lehet inni?
- Kubu. Mennyire egészséges a gyerek számára ez az ital? Jó-e ha ilyet (is) iszik? Mennyi idős kortól lehet adni a gyermeknek/csecsemőnek?
- A műköröm okozta károkat, hogy lehet helyre hozni, mennyi idő amíg visszanyeri az egészségét a körmünk?
- Beteg volt a kisbabám, meg kellett szakítani a terhességet... és utána az élet! Lehet még egészséges, problémamentes terhességem, gyermekem?