Szerinted ciki, vagy jó ötlet? (beszélgetés)
Sztem is ahogy Szilvóca mondja.
Amikor boltban dolgoztam ott az volt a szokás h összedobtuk a kávépénzt, aki beleadott, az ihatott, az irodában pedig úgy csináltuk, hogy mindig más vette a kávét. Kérdezd meg ki szállna be, és beszéljétek meg, hogy közösen szert tesztek egy kávéfőzőre, vagy valaki feláldozza a magáét a szent cél érdekében. :))
Illetlenség pénzért adni az osztálytársaidnak. :P
És még mindig szabályellenes.
Az igazgató megadja az engedélyt, ha alá tudod támasztani, hogy nem egészségre káros/illegális stb dolgot forgalmazol, rendelkezel kereskedelmi igazolvánnyal, fizeted az áfát, stb, stb.
Az ilyeneket szigorúan veszik. Hacsak nem puncsos vagy.
Uh,szerintem ezt nem igazán illik..ha már te vagy a tanuló,nem hiszem,hogy ott csinálhatnál bizniszt ahova tanulni mész..:D Vicces lett volna,ha anno én is a középsuliban elkezdek kávét osztogatni :D
Na jó,ha nagyon akarod kérdezd meg erről a tanfolyamszervezőt. Ha engedi akkor nincs gond,de mindenképp beszélni kell előtte az illetékessel.
Ahová tanfolyamra járok sehol sincs kávé.
Azt találtam, ki, hogy viszem a kis forralomat, meg nescafet és eldobható poharakat és csinálok egy kis haszonnal.
Szerintetek ciki?
Vagy jó ötlet?
További ajánlott fórumok:
- Mai menü, avagy nyújtsunk ötleteket a tanácstalanoknak...
- Szerinted be kéne vezetni a magyar iskolákban is az egyenruhákat? Jó ötletnek tartanád az egyenruhát?
- Kezdő vagyok. Szeretnék télire eltenni befőttet lekvárt kovászos uborkát. Ha valakinek van ötlete, receptje számomra szívesen venném :)
- Szegény vagy? Gyere beszélgessünk adjunk egymásnak tanácsot ötleteket!!!
- Új kapcsolatba vagyok a párom kérte hogy legyen valami krémes süti karácsonyra. Semmi ötletem sincs, van valakinek valami jó ötlete?
- Sziasztok! Kérem, valaki segítsen. 6 hetes terhes vagyok, és rettenetesen fáj alul a bölcsességfog. Van valakinek ötlete, mit csináljak?