Szeretném halvány narancsra a falat, valamint narancsszínűre a függönyöket is. De a szőnyeg és az ágy kék. Nem üti egymást a két szín? (tudásbázis)
Sztem a fügönnyben legyen vmi más szín,csík,virág,vagy az anyagok váltakozása dobbja meg.
Mert a nagyon hasonló fal egysíkú és unalmas lesz.
Merd az anyagokat használni!Ha nem túl erős a falszín nem tudod elrontani!
Sok sikert!
Szerinem nem üti. Nem szabad félni a szinektől, csak bátran :)
Én is azt hittem ha szinpompás lesz a lakásom akkor ütni fogják egymást a szinek, de milyest a falra került a tapéta baromi jól nézett ki, és az ember hangulatán is sokat tud lendíteni egy hangulatos, színes lakás.
Szerintem a színösszeállítás az összhangban van, ugyhogy hajrá :)
attól függ, milyen árnyalatokat társítasz.
valamint, hogy a többi kiegészítő színe milyen.
Szerintem nem passzol hozzá.
De én is ismerek olyat akinek a szőnyege piros az ágya barna és mintás kárpit,a fotelok szintén mintás szürke kárpit,a függöny narancsszínű a fal meg rózsaszín-na ezek se igazán passzolnak-én nem szeretem ha ilyen csicsás minden.
Mi mindenből naturszínű bútort vettünk meg natur színű szalagparkettát,a járólapunk is barna a mi szobánkba és ez is megy a natur butorokhoz.(Bár én a kárpit anyagú ágyakat,ülőgarniturákat nem szeretem-egyrészt gyerek mellett nehéz tisztítani-nekünk lélegzőbőr van azt meg csak letörli az ember)
Segítségeteket szeretném kérni. Milyen színű sötétítőt vegyek a nappali és egyben hálószobába? A szőnyeg enyhén sötétkék színű a szekrény sötét mahagóni.
A másik szobába barackvirág szinű a fal mogyoró színű a szekrény. Milyen színű szőnyeg illik hozzá?
Az ágyat még megoldanám mert huzatot lehet rá venni más színűt, de a szőnyeget nem akarom cserélni.
Vagy gondolkodjak pl. sárgában? sárga-kék az megy?
Nosza !Várjuk a kérdéseidet!(hátha ezzel nekem is segíthettek picit:)
Mi is most festünk:barackvirág halványabb és erősebb árnyalata ,és narancsos(olyan kellemes és nem az a vaderős)került a kisszobák falára,a nappali pedig egybe lesz kifestve a konyhával,előszobával mogyoró színre.
Szeretném a hálót tapétázni, de nem tudom hogy a megálmodott színek mennek-e?
Szeretném halvány narancsra a falat, valamint narancsszínűre a függönyöket is. De a szőnyeg és az ágy kék. Nem üti egymást a kettő?
További ajánlott fórumok:
- 12. hét utáni terhességmegszakítás hogyan zajlik, kinek mik a tapasztalatai, valamint mennyi időre rá esett újra teherbe?
- Ti mivel eszitek a dinnyét? Valamint hízlal-e?
- Ha ellenséges, támadó a beszélgető partner, valamint gúnyosan mosolyog, az minek a jele?
- Mivel lehet a legjobban a függönyöket fehéríteni?
- Szerintetek milyen színű függönyöket vegyek?
- Szép függönyök