Szerintetek milyen színű függönyöket vegyek? (beszélgetés)
én is szeretem a sok szint mert mindegyik más hangulatot tükröz - szerintem persze
Egy Barátosnőmnél minen fal más-más szinű és nagyon jól néz ki, jó ott lenni Nála.
Szerintem narancssárga "még" elférne:)))
(bár lehet, hogy furcsa izlésem van:(((
Én is fehéret vennék, ha esetleg találsz olyat, amin szolid piros-rózsaszín minták vannak, az is jól nézne ki. Mivel elég színes a szobát, tuti én valami nagyon szerényet vennék.
Nem azért teszünk függönyöket az ablakra, hogy kívülről jól nézzen ki, hanem azért, hogy belülről :)))))
Én nekem nincs függönyöm, nem is szeretem (anyukám mindig szid emiatt) mert szerinte a függönytől lesz otthonos a lakás.
Ha nekem ilyen tiri-tarka falaim lennének, valami nagyon neutrális színben gondolkoznék (fehér, v. homok)
Pl. feher amelyben pirocs csikok vannak,vagy mintak...
Az en szobam (halo) roszaszin es a fuggony feher,rozsaszin-bordo cirkakkal... :-)))
Szia! Én színeseket vettem, csodásak, dekoratívak, de csak belülről, a lakásból. Mivel magason lakunk, az utca felől teljesen jellegtelennek, tompa színűnek, fakónak látszik.
A színes csak közelről szép :)
További ajánlott fórumok:
- Milyen színű babakocsit vegyek, ha azt szeretném, hogy fiú is és lány is használni tudja?
- Szeretném halvány narancsra a falat, valamint narancsszínűre a függönyöket is. De a szőnyeg és az ágy kék. Nem üti egymást a két szín?
- Mivel lehet a legjobban a függönyöket fehéríteni?
- Milyen színű cipőt vegyek fel? A szoknyám lila, blézer bézs-rózsaszín.
- Furcsa barna színű csizma. Mit vegyek fel hozzá? :S
- Szép függönyök