Ti mivel eszitek a dinnyét? Valamint hízlal-e? (beszélgetés)
nem eszem másal a dinnyét csak simán eszem a dinnyét
No az látszik rajtam, h én sem. Viszont idén még nem dinnyéztem. :-)
Az biztos. Kalóriákkal meg nem szoktam foglalkozni :DDDD
Kalória gyakorlatilag kevés benne, a sárgában is, nem hízlal. Viszont hihetetlen élvezet :-)
? mindig a számmal eszem. És sose hízlal.
:D egyébként görög dinnyéről van szó???
mert most sárgadinnyét nagyon megtudnék enni egy kis feketeerdei sonkával :DDDDD
késsel, mag nélkül
utána jó nagy hasam van
A számmal és a húgyhólyag hízik meg tőle :DDD
Egy rendes szelet dinnye kb. 1 kg....
10 dkg dinnye nem is dinnye!
Csak a sárgadinnyét szeretem, és mint oly sokan, én is késsel :D
Nem különösebben szeretem, de ha megkóstolom akkor késsel... :))
Hogy a fenébe hízlalna? Tiszta víz az egész. Nem hízlal, ez tévedés. Edd önmagában, más étekezésektől távol, hiszen gyümölcs, bár olyat is hallottam, hogy igazából zöldségféle.
A dinnyének és szőlőnek szinte a legmagasabb a cukortartalma a gyümölcsök közül. 10 dkg-nál nem érdemes egyszerre többet fogyasztani belőlük. Természetesen sok vitamint, ásványi anyagot és rostot tartalmaznak mindemellett. :)
Ma halottam hogy valaki erős Pistával eszi fúúúúúúújjjjjjjjjjjjjjjjj........
Ki próbáltam....bár szőlő nem volt,de szilva igen:)....nagyon finom....köszike:)
rá keleltt jönnöm, h nem hizlal mindenkinek, csak akinek a gyümölcscukor is tiltott nagyrészt, pl nekem. ennek ellenére ma bebünöztem egy kevéske dinnyét. bocs a félrevezetésért :)
Nem hízlal, és a benne lévő víz sokkal könnyebben felszívódik mint a normál víz. Ez vonatkozik a paradicsomra is.. egy nagy paradicsom a szervezetnek többet ér egy pohár víznél.
Magában, néha kenyérrel. Magában tuti nem hizlal, víz az egész, fél óra múlva kipisiled :)
Általában csak üresen, de nagymamámék kenyérrel ették, hát nekem is -szívem szerint-úgy az igazi.
Hijjnye! Még sose hallottam, hogy kenyérrel is eszik a dinnyét! A "legextrémebb" ahogy ettem, rummal beinjekciózva, lehűtve. Nem volt rossz, de nem vagyok nagy dinnyerajongó.
Görögdinnyét én is késsel, mert nem tudom megenni a magját. Sárgadinnyét meg max. pármai sonkával:D
Másik dinnyével.
Nem hizlal!
bagett, vaj, camamber és szőlő - ebben a formában is finom, ha valaki nem akar bort inni:)
sajt-szőlő-dió az meg ugye classic
Huh,micsoda szokások... :)) Csak ámulok és bámulok :)) Persze ízlések és pofonok...
Amúgy az alma sajttal,tényleg fincsi.
További ajánlott fórumok:
- 12. hét utáni terhességmegszakítás hogyan zajlik, kinek mik a tapasztalatai, valamint mennyi időre rá esett újra teherbe?
- Sajttal töltött pulykamell zöldségekkel hízlal-e?
- Ha ellenséges, támadó a beszélgető partner, valamint gúnyosan mosolyog, az minek a jele?
- Szőrösödő comb, láb, has, valamint bajusz és orrszőr erőteljes növekedése nő esetében? Mi lehet?
- Tényleg hizlal-e a rizs? Persze a fehér, a barna nekem ehetetlen. Melyik a hizlalóbb: krumpli, rizs vagy tészta?
- Torokgyulladástól lehet fehér lepedékes a nyelv, valamint ételre-italra csípős érzés?