Szeretnék felfelé lépkedni a munkahelyi ranglétrán.... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Néhány cégeknél sokszor egyszerűbb a "hátsó kapun" bejutni. Elvállalni azt a munkát, ami van. Közelebb vagy a tűzhöz, hamarabb értesülhetsz, ha valahol munkaerőhiány van.
Jól csinálod! Sok sikert!
Igen, azért ehhez az is kell, hogy az ember felismerje, hogy csak akkor vannak lehetőségei, ha tesz is érte ;) El kell menni iskolákba, el kell azokat végezni, különben nincs esély a feljebb jutásra. (én is akarok jogász lenni, már úgy b..ssza az egomat ez a Dr. :D)
Nagyon király a barátod!
Vannak komolyabb sztorik is :)
Nem általános, de igaz történet: egy barátom takarított egy komoly cégnél. Elkezdte a jogi egyetemet. Elvégezte és bevették a jogász csapatba. X év múlva ő lett a cég főjogásza. Mostanság 1,4 milliót keres + sok juttatás.
Ilyennel számtalanszor hallottam, pl portasbol lett bérszámfejto ;)
Bármilyen pozi nyílik, add be a pályázatod! Sok sikert!
Az elet nehez, de nem lehetetlen.
Krisztusi hulyeseget mondok, de csak banj ugy az emberekkel, ahogy elvarnad.
Elösször én is szégyeltem hogy takaritok,de a gyerekeim kicsik voltak mikor egyedül maradtam ez volt kivitelezhető..8 év alatt letudtam a 6millios lakàshitelemet amivel egyedül maradtam a gyerekekkel plusz van kis megtakaritàsom is (igaz nem nyaraltam,az autom is rossz de nem veszek màsikat amig a régi birja.. -semmi nagyszülői segitségem nem volt bebyszitter is volt amikor még éjszaka dolgoztam mhelyem mellett plusz munkàt is vàllalok a mai napig..tanfolyamokat is csinàltam ha esetleg elküldenek több làbon àlljak..szabadidőm énidőm is marad-de csak most hogy a gyerekek már nagyobbak..igaz én nem magyarországon dolgozok sajnos otthon a takaritokat is ritka ha jol megfizetik..
Nekem nincs célom feljebb lépkedni.. igazàndiból nem is tudom mihez lenne kedvem amit szivesen dolgoznék már.. nem akarok màr tanulni .annyink legyen amiből megélünk igy indultam neki az egyedülàlló életnek.. és a gyerekeim tudnak edzésekre jàrni ruhàzkodni iskolàztatom jogsi jogszabàlyozok nem szenvednek hiànyt-max az elején..mert egy idegileg tönkrement anyjuk lett aki csak dolgozott privàtozott tanult aztàn ha hazaért otthon is dolgozott ..most hogy nagyok besegitenek azaz bevannak osztva ..muszàj ..
Sok sikert mindenkinek aki lentről kezdi vagy egyedül van a nagyvilàgban mint én..
Nem gondolnàm,hogy a takarítók legalul lennènek!
Sok sikert!
További ajánlott fórumok:
- Mitől függ, hogy hecceli egymást egy férfi meg egy nő a munkahelyen?
- Teherbe estem, viszont nemrég kezdtem új munkahelyen. Rosszul viselem a terhességet, se táppénz se GYED?
- Hogyan tarthatnám titokban, hogy ne kerüljön a munkahelyembe?
- Örülnétek, ha a munkahelyetekre egy csokor rózsát küldene nektek valaki?
- Más munkahely is ilyen lehúzós mint a CBA?
- Hány órát dolgoztál ma? (a munkahelyeden)