Szeretnék egyszer ruhástól kiállni a nyári záporba! Olyan... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Oh, sajnálom!
Nálunk úgy látom elég meleg lesz, 34 körül. Nem örülnék az esőnek, kb. száz ember fog nálunk megfordulni hét végén, nem lenne őszinte a mosolyom, ha nem a kertben. 😎
Nekem is tetszett anno,olyan kis mókás dolog volt.
Persze,Anyumék nem örültek neki,dehát miért is ne? :)
Bárhol-bármikor megcsinálom gyerekkorom óta.
Idén úgy eláztam mint még soha.
Akkor én vagány vagyok? 😃
Sajnálom, hogy így alakult.
Akkor egy nyári záporos hétvégét kívánok, ha lehet.🙂
Mondjuk holnap,hazafelé menet.
3,és 4 óra között várom majd.😂
Ennyi! Úgyis kinevetnek,bármit teszel,nem?
Küldjed azt az esőt. 🤪😝
Ez a beszéd! Pont azt akartam írni, hogy akarod a fracokat, ha igazán akarnád, nem érdekelne, hogy ki mit mond és gondol. Bármit csinálsz, az emberek így is, úgy is megítélnek.
Hajrá! Már járom is az esőtáncot 😜
Frissülnie kell, mert fúj a szél .
Nemrég vettem esőkabáthoz nadrágot is, klassz. Gumicsizma nem kell, ma még jó a strandpapucs 🌧
Én ugyanezt ,csak a széllel.
Szinte repültem🙂
Én sokszor bőrig áztam, ha tetszett ha nem.
Pl. határból hazafelé.
Gyermekkoromban számtalanszor megtettem. Mezítláb a sárban, széttárt karokkal, az arcomat odatartva az esőnek forogni. Vagy nyári, meleg esőben biciklin, kormányt elengedve széttárt karokkal.
Viharos szélben nem, mert akkor féltem a fenyőktől ahogy hajlongtak, tépte őket a szél.
Nekem annyi van, ami meg a pakettben van, aztan nem veszek masikat, mert nem lesz penzem.Megtartom kajara. Ha nincs penzem, nem bagozok.
Amig van cigim, mas is szivhathja, ha nem lesz, nincs.
En 28 evesen valtam.
30 plusz koltoztem, es a volt faszim egy olloval le akart szurni, mert halucinalt (nem szedte a gyogyszereit). Egy trikoban vartam kint telen. Par honapig vele aludtam, hogy ;egyen penzem elkoltozni.
Es ez ezutan, hogy a padloba verte a fejem egy pasi, aminek a heget hordom.
Neha nem konnyu felallni, de muszaj.
a felhok mogpott mindig van napsutes.
Egyre jobban irigylem ezeket a régi "szabadabb" dolgokat. Tapicskolni:de ritkán hallom ez a szót.
A cigi,csak a levezetés miatt volt gondolom.
További ajánlott fórumok:
- Most 6 hónapos a lányom, a nem alvás úgy 1, 5 hónapja kezdődött. Egyszerűen nem hajlandó elaludni, csak, ha ott vagyok, mit tegyek?
- Lehet 2 férfit egyszerre szeretni?
- Kibeszélnéd a problémáid, társaságra vágysz vagy egyszerűen csak unatkozol? Gyere, beszélgessünk. :)
- Te tudnál olyan férfit szeretni, aki ha csak egyszer is, de kezet emelt rád? Szerinted ezt még meg lehet bocsátani?
- "Aludik", "fürödik", "szihlógia", "a autó" stb. - az egyik fél primitívsége, megöli a kapcsolatot? Egyszerűen nem tudom megszokni....
- Berántott a kádba ruhástól, azóta nem szóltam hozzá.