Szeretnék egy bőrgatyót. Nem tudom divat-e még? Vagy 40... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Igazad van, de nem azért, mert felveszik idősebbek is és nem kellene, hanem abban, hogy a legtöbbnek a stílusához nem illik. De ez mondjuk nem kor kérdése.
Egyébként szerintem bőrnadrág alatt legtöbben a bőrhatású sztrecs anyagból készültre gondolnak és nem a valódi bőr nadrágra, amihez még fontosabb a stílus.
Nem divat, meg sztem gáz is egy 40-s nőn. Mondom én ezt 40-s nőként, mielőtt valaki lehurrogna. Max ha full motoros szerkóban nyomod, akkor jó.
Nekem amikor egy idősebb nő próbál nagyon fiatalos nem hozzá illő cuccokat hordani, az mindig ilyen kapuzárás pánikos, erőlködő benyomást kelt. Nyáron pl egy 60-s nőci flangált fordros szélű farmer miniszoknyában, gáz volt.
Tavaly vettem egy műbőr nacit egy kínaiban. Jó ideje nézegettem...így vagyok a veszkó csizmával is, az lesz a következő, amit beszerzek.
Meglepően kényelmes a naci, jól érzem magam benne így 40+-osan.
Nagy ívben tojok rá, hogy ki mit gondol erről. Sosem érdekelt, mindig a magam útját jártam ebben a divatnak nevezett őrületben.
Nem kell másokkal foglalkozni, azt vegyél fel, amiben jól érzed magad!!
A korod miatt sima-liba hogy felveheted!!👍
a bőrnadrág pont nem az a ruhadarab,ami ciki lehetne,max abban az esetben,ha nagyon nem előnyös az alkatodhoz,vagy a fazon gáz- fiatalokon is látni olyat,hogy kint van a feneke belőle,olyan alacsony csípőjű,de azért felveszi.vagy épp rosszul választ méretet.... többségében az ízlésficam a probléma,nem a kor;)
bármilyen életkorban lehet csinos és modern valaki,ha van ízlése :)
Lederhosen?
Harisnyával és nadrágtartóval? 😊
Hat sztem divat
En most ilyen bordot vettem kicsit lazabbat a fekete sztem olyan dominás de ha tetszik akk hordd.
Nekem is van, itt németben elég sok pasinak van ilyen és hordják is.
tradicionális viselet.
További ajánlott fórumok:
- Tud valaki nekem segíteni? Fogyni szeretnék, csak nem tudom, hogy miket egyek, hogy fogyjak?
- Nem szenvedhetem a telet, nem tudom mások mit szeretnek...
- Laza kapcsolat, vagy komoly ? Egy válás után nem tudom mit szeretnék.
- Nem szeretnék esküvőt, mert nem tudom feldolgozni, hogy a...
- Szeretnék babát, de még nem tudom mikor...miért gondolkodunk ezen annyit?Valamitől félek de nem tudom mitől..ezzel kapcsolatban.És ti hogy v
- Kisfiam mától ovis. Ötleteket szeretnék tőletek, amivel a holmijait meg tudom védeni a lopásoktól. Köszönöm