Nem szenvedhetem a telet, nem tudom mások mit szeretnek... (beszélgetés)
Hétvégén már 20 fok, lesz még indián nyár.
Ne fagyoskodj! Fűts be! 😉
Telen nem kell izzadnod, megbolondulnod a melegtol, allandoan pisilni jarni, mert folyton iszol, tudsz koncentralni, tudok aludni (mert nyaron nem lehet a melegben), tudok takaritani telen, tudok kint lenni , mert nekem az nyaron kinzas. Telen lehet korizni, karacsonyi vasarozni, bentrol nezni a tajat. Soroljam?
Kar vitatkozni. Preferencia kerdese. Attol mert te nyarimado vagy, meg mas ruhelleni fogja, pont ahogyan te a telet.
En gyulolom a nyarat es tovabbra is utalni fogom es most kielvezem ezt a szep idoszakot majusig. 😇😇😇
ez nem cikk, statisztika
ksh.hu
A 22 fok mióta rémálom és hogyan hajlamosit a megfagyásra?:)
22 fok van.Gondoltam ennyi elég.
Ahány cikk, kimutatás, statisztika annyiféle. Én úgy tudom, hogy az ősz viszi az embereket, akkor halnak meg legtöbben.
Lehet, minden évszakban lehet szórakozási forrást találni, csak sokan a tikkasztó meleget kedvelik, az este 1o óráig tartó világossággal párosulva. Pedig ez itt Magyarország, s tanultunk az éghajlatáról általános iskolában.
Én sem szeretem,de mivel 4 évszak van, elviselem.
Akár én is írhattam volna...utálom a telet.
A hideg ellen fel lehet öltözni. 😉 Én is szeretem a hideget.
Most nincs hideg.
Azt hittem, januári mínusz 22 fokokról beszélünk itt :)
Éjszakás voltam, jó melegen felöltöztem. Pulcsi, kabát, vékony sál, frottír zokni. Én imádom a hideget! Tudom, menjek anyámba! 😀
Most komolyan, mióta tanítják az iskolában, hogy meg lehet változtatni a 4 évszakot? :)
Nem èrtem. Ha fázol, miért nem fűtesz be?
hát én is, meleg pizsi, ZOKNI, vastag köntös (hogy merjek kibújni reggel az ágyból), egész nap pléd alatt dolgozom.
hirtelen, nem hirtelen meleg jó. nekünk. lehet nyári ruhában járni, ne kell hajat szárítani úszás után, nem tíz perc a be-és leöltözés, lehet kint teregetni, egyáltalán, kint lenni, üldögélni a teraszon, kapirgálni a kertben, nem fájnak az izmaim, kezeim, ritkábban fáj a fejem, kint tiszta a levegő, mert hülye szomszédok nem ömlesztik a füstöt, tudok frizurát csinálni, mert nem lapítja le az usanka sapka... soroljam?
Ma már befagyott a fenekem.
A hálószobában 22 fok van ,és már elővettem a meleg pizsamámat és vastag köntösömet.Fázom ,de még nem fűtünk.
A szélsőségesen meleg és hirtelen hideg nem jó.
Egy hete még nyári ruha most még lassan kabát.F@szom.😵
Mindenkinek más az egyéni tűrőképesságe. Mi 35-40 fokban még simán túrázunk, kertészkedünk, építkezünk, a hideget nem bírjuk. A legrosszabb, amikor hirtelen hideg lesz.
Ez egy a Lancetben publikált tudományos kutatás. A hideg ellen akkor lehet védekezni, ha van pénzed. De még akkor is több a betegség télen, Maon is december-januárban halnak meg legtöbben, ksh.hu
El kell menni a tengerhez. Ott még én sem nyafogtam a meleg végett. 😊
Úgy olvastam csinálnak majd nektek melegedőket! 😀
Legyen annyi, kiegyeznék vele.
A divattervezők lehet üzleti kapcsolatban vannak a gyógyszeriparral::)))
Izzadnak, mint a tücsök. Isszák a megnövelt napi 3 litert.
Ok biztosan en vagyok az agyhalott de takaritashoz ahol mozgok ergo fizikai munka meg ventit is kapcsolok hogy ne izzadjak le
Meg a hasvillantos polo derekig ero kabattal bakker
Ket allatfaj nem fazik telen: a pingvin es a kurv @
További ajánlott fórumok:
- Tud valaki nekem segíteni? Fogyni szeretnék, csak nem tudom, hogy miket egyek, hogy fogyjak?
- Laza kapcsolat, vagy komoly ? Egy válás után nem tudom mit szeretnék.
- Nem szeretnék esküvőt, mert nem tudom feldolgozni, hogy a...
- Szeretnék babát, de még nem tudom mikor...miért gondolkodunk ezen annyit?Valamitől félek de nem tudom mitől..ezzel kapcsolatban.És ti hogy v
- Kisfiam mától ovis. Ötleteket szeretnék tőletek, amivel a holmijait meg tudom védeni a lopásoktól. Köszönöm
- Segítséget szeretnék kérni azoktól, akik jártasak"allergia" témában! Furcsa tüneteim vannak, nem tudom, hova fordulhatnék?