Szeretkeznél majd a szabadban, ha jobb idő lesz? (beszélgetős fórum)
Még mindig Igen, a válaszom.
Oneman, Ha tunnám hun vagy, talán megbeszélhetnénk. ;) :P de csak talán...
XDDD
Mi van veled?
Még szép!
És egy ideje szerencsére jó idő van:)
Sajnos valoban nem Hajnali ocean, mert szetoffoltuk :o/ En a csipos megjegyzeseimmel es a konoksagommal, Demon pedig az onigazolasi kenyszerevel.
Demon,nem igaz, hogy nem kommentálta senki mert Le Bono volt az elso es te arra reagaltal.Legalab 1 komment :o)
Le Bono az igaz, hogy nem lattal beszelo vakondot, de nyuszikat meg rokat sem megis nevetunk az allatos vicceken. Amugy a szellentest sem latjuk, megis letezik :oD
Hàt én még sose làttam vakondot feljônni egy nô laba kôzôtt. Meg beszélô vakondrol se hallottam. Biztos én vagyok nagyon vakond...
Viszont a vakondok szoktak a szabadban szeretkezni, témànàl vagyunk:)
A vakond feljön a reten, egy nő lába között.
- Süni, te vagy az? - kérdezi a vakond.
Semmi válasz.
A vakond közelebb megy és megszagolja.
- Süni, megdöglöttél?
Örülök, ha már jobban vagy! :)
A kérdés nem változott! A topic-nyitó kérdése! :D Mert nem rólad és rólam szól ez a topic, ha nem vetted volna észre, és azt is megköszönném, ha nem futkorásznál utánam eszeveszetten más topic-okba. :)
Szóval a kérdésnél maradva... Igen, szeretkeznék majd a szabadban. :D
Ha ez fertozo ne menj kozossegbe :o)
Ајде!
Én azért ha nem gond, ennyi időt nem szánnék reád, pazarolni, na az nem az én műfajom. :)
A te hsz-eidből idéztem, szó szerint! Nem a máséból.
Aki ennyiszer írja, hogy valójában, az nem gondolja valójában. :D
Mindent alátámasztok, az átgondolatlanság -már számtalanszor bebizonyítottam, hogy- rád jellemző. Csapongsz ide-oda, minden hsz-edben éppen azt írod, amit szerinted mások hallani akarnak.
Jómagam nem szeretnék magamról kedvező képet festeni, miért is tenném? Kinek kedves, NEKED? :D :D :D Nyehehe! :D
Nem akarok semmit igazolni veled ellentétben, aki képes egy oldalnyi hsz-t írni. Ugyan miért? Bizonyítási kényszerből? Vagy mert annyira felhúzta magát a saját írásán, hogy az érzelmek irányítják a kezét? :D (Egyébként elárulom, az írás során mindenkinek érzelmek irányítják a kezét.)
Azt hiszem ennyi hablatyot már rég olvastam, nehéz szülés lehetett. :) Remélem, azért jól vagy! :D