Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » "Szeretem szívni a véred" fórum

"Szeretem szívni a véred" (beszélgetés)

jún. 17. 13:24
Ha ezzel az óvodás csesztetéssel próbál flörtölni, az rettentő kínos szerintem. Meg mi az hogy megtud valami poénosat? Mint például?
jún. 17. 13:18
Azt hiszem a legtöbben negatívként értelmezik. Az előzményeket nem írtam le. Ha tud valami poénosat a csajról azzal viccelődik. Valaki szerint a férfi csak flörtölni próbál a nővel.
jún. 17. 12:28
El is küldenèm,,,,,, oda.
10. 1a7810dfaf (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 17. 09:06

Azt jelenti, hogy szeret az illető nővel szemben fölényeskedni és a rovására elkövetett poénoktól érzi jól magát, míg az illető nő egyre rosszabbul van.

Buta, rossz dolog, ne menj ilyenekbe bele.

jún. 17. 07:54
Szerintem amikor nem viszik túlzásba a játékos csipkelődést, és mindketten élvezik, akkor meg sem szoktak ilyet fogalmazni, mert természetes a dolog. Ha már ilyen szóba kerül, akár ilyen, akár más szavakkal, akkor már valamit túlzásba vitt vagy az egyik, vagy mindkét fél. És az értelemszerűen nem jó. Ami pedig nem jó legalább az egyiknek, azt abba kell hagyni.
8. 73b43dd0e2 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 17. 02:14
Cukkol, játékosan idegesít.
7. ildi992 (válaszként erre: 6. - Kacsahercegno)
jún. 16. 21:51
Aztán ők vannak megsértve, mert kijelentem, hogy velem így ne viselkedjen, aztán jó leszól. Pláne nem kell az ilyen ember társasága. Hagyd már magad, hogy én szórakozhassak! Szórakozz a jó nénikéddel! Bunkóság!!!
6. Kacsahercegno (válaszként erre: 3. - Timycat)
jún. 16. 21:47
Mindig idegesítő emberek mondják ezt, amikor rájuk szólsz, hogy idegesítő a viselkedésük. "Jajj már, csak szeretem szívni a véred!!" Szívjál mást... :D
5. andi6020 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 16. 21:46

Vámpírnaplókban is volt ilyen. 😄

Amúgy cukkolást jelent.

jún. 16. 21:42
Nekem csak azt jelenti, h szeret cukkolni.
3. timycat (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
jún. 16. 21:36
Én bactatásnak hívom, és nem szeretem.
jún. 16. 21:34
Nem tudom, másnak mit jelent, de én rosszul vagyok ettől a kifejezéstől, ha valaki ezt mondaná nekem, a büdös életben nem beszélnék vele többet 😂
jún. 16. 21:24

Kinek mit jelent ez a kifejezés?

(Férfi mondja a nőnek)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook