Szeretem a tűzijátékot! (beszélgetős fórum)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Először és utoljára 18 évesen mentem így be a tömegbe. Aztán nagyon sokáig a közvetítéseket néztem. Sokkal jobban látni mindent a karosszékből.:) Szerintem a mostani is jobban élvezhető volt így. A dramaturgia, a kivetítések, a drónok - szerintem jó volt, csak egy kicsit drága.
Az utóbbi 3-4 évben a szomszédokkal sétáltunk le a Szent István park előtti rakpartra a gyerekek miatt.
Milyen hanyatló nyugat?
Németország már nem létezik.(S.M)
Miért ne lenne minden adott? Kapcsold be a köztévét és láthatod, hogy nálunk, minden szép és minden jó, a hanyatló nyugat sehol sincs hozzánk képest. Egyedül a szomszédunkban zajló háború, ami határt szabhat egy kicsit az örömünknek. Minimálisan nagyobb nálunk emiatt az infláció, mint Európa többi országában, de ez nem lesz sokáig így. Az ősz végére rendeződik ebből a szempontból is a helyzetünk. Szóval az ilyen tűzijátékok, akárhány milliárdos stadionok építése, ahol most megrendezik az atlétikai VB-t, majd utána évekig nem nagyon lesz benne semmi jelentős sportesemény, csak a kezdet. Annyira jól állunk minden téren, de főleg gazdaságilag, hogy jövőre nem tartom elképzelhetetlennek a tűzijáték láncot. Ami azt jelenti, hogy az ország összes településén egyszerre lesz a tegnapihoz látható pompás ünneplés. Ne kelljen Budapestre utazni annak, aki ezt látni szeretné, Debrétén is elérhető lesz mindenki számára.
Én még arról sem tettem le, hogy a 2032-es olimpiát megrendezzük. Már csak néhány stadion, sportcsarnok, egy olimpiai falu és Magyarország úthálózatának teljes felújítása hiányzik ahhoz, hogy végre teljesüljön oly sok magyar álma és hazánk megrendezze a minden sportok ünnepét. Ehhez az a pár száz milliárd pár éven belül rendelkezésére áll majd Magyarországnak, ha a gazdaság ilyen ütemben fejlődik, mint az elmúlt 13 évben. Szóval csak optimistán!
Megy a rongyrázás, kell a népnek a cirkusz, a haveroknak meg a hencegés !
Mennyi hasznos dologra elég lett volna ez a rengeteg pénz.
Gyönyörű.
A szülővárosom,sajnos csak pár évet éltem ott .
Én is imádtam.
Túlzás volt valóban ,ill.ha minden feltétel engedett miért ne? Viszont így...
Törölni fognak mindjárt.
Rá sem nézhettem 😳,nem kockáztatok egy válást🙂
Egyébként osztom a nézeted.Pedig biztos,hogy szép volt ,ha elvonatkoztatunk.
További ajánlott fórumok:
- Mondjunk le az aug. 20-i tűzijáték élményéről az árvízkárosultak javára?
- Kutyakakival a tűzijátékozók ellen
- Augusztus 20-a, és a tűzijáték...
- A szerelem az agyban vagy a szívben alakul ki? – avagy a hormonális tűzijáték és a szerelem mítoszai
- Imádom a tűzijátékot. Aki meg nem tud vigyázni az állataira...
- Szeretnék tűzijátékot venni, de a szüleim nem engedik! Ti mit tennétek?