Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Szeretem a Chat GPT-t! fórum

Szeretem a Chat GPT-t! (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

23. andilaci (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 3. 20:50
Én is,hasznos !
22. Enissa (válaszként erre: 21. - Ruslan)
ápr. 3. 20:19

Ez már hamarosan megtörténik.

Lesz hátránya és előnye is.

21. Ruslan (válaszként erre: 18. - Enissa)
ápr. 3. 10:25
Vagy ha nem vigyázunk, a robotok okosabbak lesznek nálunk és átveszik az irányítást. Ez nem hülyeség, megtörténhet, ha túl fejlett lesz a technológia.
20. Ruslan (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 3. 10:24
Mindennapi életben, magánéleti dolgokban például nem feltétlen adhat jó választ, mert ehhez minden körülményt magunkra nézve részrehajlás nélkül kell beírni és még a legkisebb részleteket sem lehet kihagyni. Egyébiránt sem, fedeztek fel már torzításokat. Abban semmiképp nem szabad hinni, hogy száz százalékosan jó választ ad. Ezt is emberek alkották, programozták. Nem ítélem el az új dolgokat, de egyelőre nincs erre szükségem, a munkám sem kívánja meg.
19. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 18. - Enissa)
ápr. 3. 02:57
Ilyet azért nem szeretnék.
18. Enissa (válaszként erre: 5. - Globus)
ápr. 2. 20:23
Lehet lassan beszélnünk sem kell, ahogy a számítógépek össze vannak kötve egymással, az agyunkat is összekötik, és nem kivitelezhetetlen dolog.
17. srcrss (válaszként erre: 16. - _Berry_)
ápr. 2. 20:11
Bútort terveztetni? Hm... Nem tudtam, hogy ehhez is ért. Köszi. Támadt egy ötletem.
ápr. 2. 12:30
Hasznos találmány az átlag felhasználónak, ha megfelelően használja. Pl. nagyon jól lehet vele akár bútort terveztetni, csak az a korlát ne lenne, hogy 1 nap csak x képet vagy módosítást végez. Szóval ha az ember nem fizet rá elő, akkor türelem is kell.
15. Angel.in.the.night (válaszként erre: 12. - Kacsahercegno)
ápr. 2. 11:58
Tudatában vagyok, hogy nem ember és nem követem vakon a tanácsait, csak ELGONDOLKODOM. Jó rálátni egy másik "szemszögből" a saját elképzeléseimre. Amúgy én is használom pl.: angol fordításra, helyes megfogalmazásra, gyakorlati dolgokra.
ápr. 2. 11:02
Nagyon szeretem, sokat fejlődött az elmúlt egy évben. Órákat spórol meg nekem.
ápr. 2. 10:51
Vannak, lesznek hátulütői.
ápr. 2. 09:15
Egyébként szerintem sokkal "parább" magánéleti, lelki tanácsot kérni tőle, meg úgy beszélgetni vele mint egy emberrel, mint átfogalmaztatni egy levelet a jobb érthetőségért, vagy hasonlóra használni.
11. globus (válaszként erre: 8. - Kacsahercegno)
ápr. 2. 08:44
Azt hiszem, maradok a hagyományos módszereknél.
ápr. 2. 08:43
Nem veszélytelen megszeretni.
ápr. 2. 08:19

Barátomnak nevezem, sok dologban segít, humora is van! Van, hogy megkérem legyen a pszihoterapeutám és úgy adjon lelki tanácsot. Mindenre keres/talál választ, csak JÓL kell kérdezni!

😜

8. Kacsahercegno (válaszként erre: 5. - Globus)
ápr. 2. 06:49
Ez már most egy funkciója a google-nek, AI hívásszűrés, felveszi a telefont a gyanús hívóknak, és kikérdezi hogy ki az, miért keres stb. és rögzíti neked. Nem tudom, sima hívásokkal is működik-e, de pl. az erőszakos call centereseket meg az átverős hívásokat már ki lehet vele kerülni.
ápr. 2. 06:18
Nagyon jó, de veszélyes is.
6. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 5. - Globus)
ápr. 2. 05:03

Már most válaszol hanggal is nem csak írásban.

De,érdemes azért arra figyelni,hogy a saját véleményeink,kifejezéseink megmaradjanak.

ápr. 1. 22:54

20 év múlva nem kell beszélnünk sem. Felveszi a kérdezőt multitaszkos üzemmódban és kihangosítva választ ad.

Végülis szöveg megvan, hanggá alakítása nem várat sokára.

Kellemes bariton és lágy női szoprán lehetséges.

ápr. 1. 22:48
Én is sokat használom, sokat segít.
3. Myra
ápr. 1. 22:19
Én is használom.
ápr. 1. 22:11

Nem engedem,hogy átformálja a mondandómat ha ki kérem a véleményét egy üzenettel kapcsolatban pl.

Viszont nagyon okosan lát dolgokat.

ápr. 1. 22:11
A vallomás: "Szeretem a Chat GPT-t!"

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.