Szerelők, "szakemberek" !? (beszélgetés)
Nem függ össze az ő munkadíja azzal, hogy milyen szerződésed van a biztosítóval.
Ha rosszul javította meg, ezt most garanciában kell megcsinálnia, de az is lehet, hogy máshol törött el a cső most.
Veled még sose fordult elő, hogy tévedtél vagy elfelejtettél valamit?
Ebből egyébként hogy következtettél arra, hogy le akar nyúlni?
Szia!
Lehet nem mellékes, hogy merre laksz.:)
sziasztok
én keresek egy ezermestert ha már szaki fórumD
tapétázás és laminált parketta lerakás:D
Voltál akkor újra biztosítónál azzal, hogy a számla magasabb lett a vártnál?
Ha nem, akkor miért nem?
Csak ő a hibás?
Jól gondolom, hogy nem padlófűtéscsőről beszélsz, hanem a fűtőtestekhez menő csövekről?
Ha "védőcső/burokcső" nélkül betonozta be akkor valóban ő a hibás!
Úgy történt, hogy tavaly ázott az alattunk lakó. A közös képviselő küldte az egyik neki dolgozó emberkéjét, aki megállapította, hogy a padlóban lévő fűtéscső lyukas. Padló, parketta, beton, fel, új cső le, kész. Biztosító fizetett, de ő többet kért annál.
Most újra ázik a szomszéd.
Általában ez az ismérvük a JÓ szerelőknek. :)
Mármint az, hogy várni kell rájuk.
Az olyan "mesterembert" aki azonnal ráér, azt még az udvarba se engedném be!
nekem is jók a tapasztalataim
szerintem nem baj, de tudom nem is tőlem kérdezted :-)
csak annyit tennék hozzá, hogy sok múlik a megbízón is. Sokan azzal a mentalitással várják a szerelőt, hogy "amíng én fizetek addig ugorjon a hívom" És nem gondolják át, hogy nagyon kevés a jó szakember (valóban szakember) ebben az orszában és ketté szakadni (vagy sokká) nem tudnak. Egy jó szakembernél bizony várni kell olykor.
Nem, nekem jók a tapasztalataim.
Ez baj?
Igaz, hogy a "bizalmi" munkákra már kipróbált embereim vannak. (Villanyszerelés, autójavítás, belsőgépészet, stb.)
Úgy, hogy ő már járt nálunk. Sajnos ő a közös képviseletet ellátó cég embere, így őt küldik, ha baj van. ( Volt egy nagyon nagy munkálat nálunk tavaly, ázott az alattunk lévő szomszéd) Szóval, most is őt várom.
Jó nektek, ha csak jó tapasztalatotok van!
Nekem évek óta ugyanazok...
Sajnos van, aki már kihalt mellőlem...
Víz-gáz-villany-festő-ezermester mind ugyanaz.
Elég egy telefon.
Szia!
Úgy nehezen nyúl le, ha oda se megy.:)
Nekem jók a tapasztalataim, igaz mindent haver csinál.
További ajánlott fórumok:
- Hogy győzzem meg a férjem, hogy alkohol problémájával forduljon szakemberhez?
- Ha külföldön sokkal több pénzt lehet keresni. Miért csodálkoznak, ha minden jó szakember/ a legtöbb ember kimegy oda dolgozni?
- Komoly, nem mindennapi bőrprobléma! - Megoldás? Főleg szakember véleményét, tanácsát...
- Az első szerelmet el kell felejteni - a szakemberek szerint
- Sorolj fel 5 indokot, amiért az emberek nem keresnek fel szakembert lelki problémájukkal!
- Diszlexiával kapcsolatban szeretnék tanácsot kérni, lehetőleg szakembertől