Egy már működő szépségszalont mivel lehetne még bővíteni? (beszélgetős fórum)
A néhib egész biztosan csak úgy engedélyezné, ha "falakkal lezárt" területen rendezné be. Azért írtam a plexi-térelválasztót. Egy falat süti egy kávéval, teával még nem olyan étkezés, mintha valaki komplett ebédet enne.
De aki mégsem, semmi gond! :))
Normális helyeken időpontra mész, nem kell várakoznod.
Illetve megkérdezik, kérsz-e vizet vagy kávét.
Baba váró ?
Anyuka nem tudja kire hagyni a csemetét ,és ezért sokszor nem jut el a fodrász- kozmetikai szalonba.
Vagy hülyeség?
Ez nekem is eszembe jutott, de a néhib a kozmetikai cikkek közé + a levágott haj, hasonló szennyező anyagok miatt az élelmiszer-jellegű tevékenységet már nem fogja engedni. Bár ki tudja? Rákérdezni érdemes lenne. Kávé-süti-sarok! Esetleg egy plexi-térelválasztó sarokkal, külön hideg-melegvizes mosogatóval.
Esetleg egy varrónőt, aki míg sorra kerülnek a hölgyek, a hozott nadrágot, stb. megjavítja, felhajtja...
Ennyi szolgáltatás mellé feltételezem nagy vendégkör tartozik. Tőlük érdeklődnék inkább, hogy mire lenne még igény.
Esetleg valami fogyasztó, alakformáló, narancsbőr elleni gép (Infraslimx alakformáló gép pl), bár nem tudom mennyi a befektetésre fordítható összeged.
Végleges szőrtelenítés?
Sziasztok! Egy kis ötletet szeretnék tőletek kérni 😊
Szerintetek egy szépségszalont mivel lehetne még bővíteni?
Leírom, hogy már milyen szolgáltatásaink vannak. Masszázs, pedikűr, műköröm, fodrászat, kozmetika, műszempilla építő. Mivel elég nagy a szalon, még szeretnénk plusz szolgáltatást betenni, ezért kérném az ötleteket 😊Köszönöm ha segítesz!
További ajánlott fórumok:
- Érdemes e szépségszalont nyitni manapság?
- Mi legyen a szépségszalonom neve? Mondjatok tippeket légyszi!
- Kell-e külön vásárlók könyvét beszereznem, ha vállalkozóként bérlek helyet egy szépségszalonban?
- Tudtok valaki olyan szépségszalont Budapesten ahol egészségkártyával lehet fizetni kozmetikai kezelésre?
- Ki milyen szolgáltatást venne igénybe egy szépségszalonban?
- Farmernadrágot mivel lehetne bőviteni?