Szeplők eltüntetésére bevált valakinek valamelyik krém? (beszélgetés)
én imádom a szeplőimet:))
ha jönnek, ttudom,hogy tavasz van!!
Akinek van szeplője,az télen-nyáron hordja:)
Csak általában tavasszal erősebb lesz az UV hatására,ezért fontos a fényvédelem.
Szerintem szép a szeplős bőr!
Midig szeplős voltam,sosem volt vele bajom,és kozmetikusként is csak szép szeplős bőrökkel találkozom!
Örüljetek már neki egy kicsit!:)))
Sziasztok!
Azt mondják,h csak a szép bőr szeplős!:)))
Egyébként tényleg napfény védelemmel lehet elkerülni,h még erősebb legyen.
A májfoltok már egészen más téma...ha az arcon van,nem mindegy,h hol és csak egy vagy szimetrikusan esetleg kettő van-e belőle,mert ezek mindig vmi belső dologra utalnak.Lehetnek belső szervrendszer okozta kozmetikai hibák vagy hormonális jellegűek,illetve fotoszenzitiv vagy fototoxikusak.Szóval vigyázni kell a bőrünkre!
De ha vkinek csak szeplős,az örüljön neki,mert nem csak szerintem,de a pasik szerint is szexis!:)
Üdv:Maja
itt megtalálsz minket, a májfoltos topicon.
Én kövirózsát (levét) használok, nekem napfoltom van, de brutál nehéz tőle megszabadulni, ha el is halványítod, mindig kell védeni a fénytől :(
Ephelys-t próbáld ki, de csak este kent be magadat. Nappalra meg 50 F fényvédő!
(Ephelys-t lehet kapni 1500 Ft ért kábé, Herbária boltokban is).
nem mondom hol eltünteti, de elhalványítja, de a fényvédő az kell, hogy ne erősödjön újra ki!
Szerintem szép a szeplő, de talán így tudsz vigyázni rá, hogy ne szaporodjon és ne erősödjön.
Kora tavasztól jó, ha fényvédőzöd (legalább 15F nappali krém télen-kora tavasszal és ősszel), nyáron sajnos fényvédő 30F-de inkább 50.
Ilyenkor nyáron a naptól szeplős az arcom. Eddig nem is volt annyira vészes, de mióta szültem, nagyon rossz a helyzet... Szinte az egész arcomat beborítják a nagy szeplők, ami nem túl szép látvány.
Arra lennék kíváncsi, valaki találkozott-e olyan krémmel, ami valóban eltünteti, vagy halványítja a szeplőket.
További ajánlott fórumok:
- Szólánc- Írjunk zöldségeket +gyümölcsöket! Az előző szó utolsó 2 betűjének valamelyikével kezdődik a következő.
- Relax and Tone tapasztalatok a narancsbőr eltüntetésében?
- Együtt élek párommal, de nem vagyunk házasok, van közös gyerekünk.Ha valamelyikőnket baj éri, ki örökölne?
- Van aki valamelyik rokonával folytat viszonyt?
- Akne ellen, nektek bevált valamelyik krém vagy szérum?
- Neked bevált valamelyik ultrahangos rágcsáló riasztó? Melyik?