Szépen felújított ízléses bútorok eladása a neten? Szerintetek menne ez a bolt? (beszélgetés)
Na igen! Politúrozni volt szerencsém!
Na meg az intarzia javítás... az a nem semmi pepecs meló.
Én régiséges "negyedben" lakom és van pár régiséges jó ismerősöm
Azoknak megy a buli akik aukciókat szerveznek, bonyolitanak
A többi vegetál, vagy nem tudni miböl él, de biztos nem a boltjábol
Kiváncsi lennék valamely árúd árazására
Mennyibe jön ki egy felújítás és mennyi pl. egy szék, fotel ára
Mert a felújítás nem a leporolásbol áll és lefújjuk Prontóval
Az asztalos munkát nem is emlitem, csak a politúrozást és a korabeli szövetek beszerzését
Szerintem teljesen használható az ötlet, és egyet is értek! Tényleg sok szép és hasznos holni van egy-egy idősebb ember háztartásában, ami most pláne reneszánszát éli. Kár értük, hogy hagyják tönkremenni, szemétre kerülni.
Sajnos a fogyasztói társadalom azt sulykolja belénk, hogy dobd ki, és vásárolj újat. Ezért nem is tartósak többnyire az új gyártású dolgok.
De azért itt vagyok mi, és még sok más ember kivételnek, aki értékeli ezeket a tárgyakat! :)
A vaterát felejtsétek el. Az eladónak az nem jó hely. Sokat kell pengetni, és az utóbbi években el is száltakmaguktól rendesen.
Jófogás, apród jobb!
Szerintem érdemes lenne ha felújítást is vállalnál.
Mert ugye a megveszed-megcsinálod-eladod nem biztos hogy sikeres, sok tőkével kell rengelkezni. A személyre szabás azért is lenne jobb szerintem, mert pontosan olyan amilyen a kliens egyéni ízlése. Esetleg megmaradt szövetből ajándékpárna... A hálás vendég a legjobb reklám!
A vaterán, Teszvesz-en nagyon sok felújított bútor van és igény is van rá.
Azok nem kelnek el könnyen, amelyek drágábbak.
Ma már nem igazán van ilyenekre pénzük az embereknek ill. aki vesz, az is inkább az olcsóbbat választja. Az egyediségnél fontosabb az ár, erre majd figyeljetek - szerintem.
Én vennék, de ezenek a boltoknak mind az a hátránya, hogy nagyon elszállnak az árakkal.
Tudom, hogy a befektetett munkának meg kell térülnie. De ha túlmagas az ár, én nem tudom megvenni. Pedig imádom a régi dolgokat!
További ajánlott fórumok:
- A te párod ízlésesen öltözik?
- Ti költöznétek az új házba, ha fürdőszoba kész van teljesen, bútorok nincsenek csak 1 ágy?
- Vályogház felújított plafonjára szeretnék egy könnyű hintát szerelni, nem szakad le?
- Két szobás lakás Békéscsaba központjában, egyedis, felújított 45-ért sok?
- A Somogy megyei Kiskorpád és Nagybajom közötti felújított úton miért van 70 km-es sebességkorlátozás?
- Choicebrand által forgalmazott felújított termékek