Szép ágytakarót hol tudok venni, hol van nagy választék? (tudásbázis)
Köszi a visszaírást :)
Jó, mert az Ember kiélheti a kreativitását is.
Igaz?
De jó, hogy ilyen hozzá értésed van..:)
Gratulálok.
---én itt csináltattam,(ott van a galériában) Te is megtervezheted magadnak. Csodaszép dolgokat tudnak csinálni Krisztiék!
Szia!
Most találtam az egyik fórumon, ha még nem találtál volna semmit: www. gportal. hu/babatakaro .Itt nem csak kicsiknek vannak takarók és egyediek!
Én még 2000-ben vettem tizenvalahányezerért a Gardenia-ban. Nagyon jó! Többször mostam is, semmi baja! Quelléset meg nem érdemes venni, mert tuti drágább és sz.rabb is. Egyszer vettem ágytakarót tőlük, na olyan is....:(
Most voltam bútorboltban, ott is láttam (tök egyszerűt), tényleg csillagászati ára van és az anyaga is olyan, hogy itthon nem merném mosni.
NNNa, rákerestem a neten, huszonezer:((((
Kicsit padlót fogtam... (De ez már az én bajom.)
További ajánlott fórumok:
- Hol tudok venni kakaóbabot? (natúr, nem kandírozott...stb)
- Hogyan tudok úgy felvenni lányokat facebookra, hogy a párom ne lássa meg hogy kit vettem fel?
- Ikeás állólámpám papírja elszakadt, de külön nem lehet kapni rá. Szerintetek hol tudok venni?
- Hol lehet nagy választékban irha kabátot venni (jó áron)?
- Tud valaki Miskolcon jó laptop boltot? Ahol jó árban lehet jó minőséget venni, nagy választékkal?
- Üdülési csekken (előző évi) tudok-e sportszert (kerékpárt, korcsolyát) vagy egészségmegőrzési terméket (pl.elektromos ágytakarót) venni?