Szentesiek! Segítsetek! Az Ipartelepi úton mennyivel lehet menni? (tudásbázis)
:(
A kocsiban még egy hivatásos sofőr is ült, ő is mondta akkor, hogy itt már lehet menni 90-nel... Azóta is hitetlenkedik :)
sajnálom!
A rendőrök rendszeresen mérnek arrafelé, csak és kizárólag azt a kanyart nézik - szóval jó kis aranybánya ez nekik. Ráadásul totál városszéle/senkiföldje az a környék, eszébe sem jut az embernek, hogy ott egyszercsak 2 km-nyi lakott terület lesz az út mentén egy szakaszon..:S
(engem és egy barátnőméket is megbüntettek ott 1,5 éve)
nézd meg a büntetős papírodon....meg lehet nézni neten....a fotót és, hogy mennyivel kellett volna menned....
3 fotót raknak föl....
van a büntis papíron egy honlapcím meg van egy azonosítód, és megnézheted, hol mértek be, és mennyivel is mentél pontosan.....
nem vagyok ugyan szentesi, de sokszor járok arra.
Ha Kunszentmárton felől mész Hmvásárhely irányába, akkor kb. a Lidl környékén van a "lakott terület vége" tábla - tehát innen mehetsz 90-el a hosszú, egyenes szakaszon.
Viszont jópár km múlva van egy jó nagy kanyar, amelytől ismét lakott területnek számít (kint van a kanyar előtt a tábla), és innen a Vásárhelyi úti kereszteződési (+ még a kereszteződés után Hmvhely irányába is kb. 1 km-en át) lakott terület.
A rendőrök a kanyar után, egy Tüzép (ha jól emlékszem) bejáratánál szoktak állni és rendszeresen trafizzák a kanyarba figyelmetlenül, 50 km/h feletti sebességgel bevágódókat, akik többnyire nem veszik észre az említett "lakott terület kezdete" táblát..
Azt nem tudom, hogy a 44. szám pontosan hol van, de mivel a trafis autó fix helyen áll mindig, így tuti azt a kanyart szívtad meg Te is..:(
További ajánlott fórumok:
- HSG után mennyivel lehet házas életet élni?
- Somlói galuskát mennyivel hamarabb lehet elkészíteni úgy, hogy ne ázzon szét?
- Joe Cross féle léböjtkúrához csak gyümölcscentrifuga használata ajánlott? Smoothie géppel mennyivel másabb, lehet azzal is?
- Próbálta-e valaki az indiso speleo terápiát arcüreggyulladásra? Mennyivel lehet hatásosabb, mint egy "sima" sószoba?
- Szerintetek mennyivel nehezebb a várandósság időszaka mozgáskorlátozottan, mint egészségesen és lehet-e könnyíteni valahogy rajta?
- Saját készítésű bonbont mennyivel előbb lehet elkészíteni?