Szénhidrátszegény édességek recept
Szénhidrátszegény
A Szénhidrátszegény édességek hozzávalói:
2 marék dió,
2 marék mogyi,
2 marék mandula,
1 marék aszalt barack,
1 marék aszalt szilva,
1 marék mazsola,
1 citrom,
6 tojás,
1 sütõpor,
1 ek szódabikarbóna
A Szénhidrátszegény édességek elkészítési módja:
Az anyagokat daráld össze, gyümölcsöket aprítsd össze, a citrom héját reszeld rá, kis fahéjjal ízesítsd. Sütõt béleld sütõpapírral. A 6 tojást válaszd szét, a sárgájához tegyél 6 ek édesítõt, 1 teáskanál szódabikarbónát és a citrom levét. A fehérjét kemény habbá kell verni, majd apránként a magkeverékkel együtt a sárgájához keverjük. A kész masszát 180-200 C fokon elõmelegített sütõben megsütjük. Kb 30-35 percig sütni.
Sütemény liszt nélkül
Kategória: Sütemények, édességek receptjei
A receptet beküldte: 3da8f53e4a, 2010. febr. 16. 21:42
A szénhidrátszegény édességek elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.