Szemszín változás... (beszélgetés)
Bocsi:)
Szerintem amúgy ez marha izgalmas:)
hát erre még nem gondoltam:D
köszi a tippet:D
kipróbálom:D
Hihi, Te leszel a twilightból Edward. Minél éhesebb vagy, annál sötétebb a szemed.. :D Ez így nem helytálló?
Oké. 22 éves vagyok. befejeztem:D
Akkor örülj neki :-)
Összezavarhatod a csajokat.
semmi más problémám nincs, semmi gyógyszer, szóval teljesen egészségesen élek, mármint amennyire a mai világban lehet..
van aki a szervezet savas-lúgos kémhatására gyanakszik, de ezt is próbáltam, de nem jött be:D
szóval fura szememm van:D
Sziasztok,
az enyém is változik, amikor erről beszélek valakinek úgy néz rám, ,mintha nem lennék ép elméjű...
Hát ez nagyon érdekes.
Egyébként amúgy minden oké, más jellegű problémád nincs?Mert akkor sztem ne aggódj.
Sziaszttok!
Sok időmbe került mire valamiféle választ kaptam arra, hogy miért változik állandóan a szemem színe...
Voltam orvosnál, szemészeten, rengeteget olvastam utána, mindenhol mást mondanak:(
Mindig kék és zöld között változik a szemszínem.
Ha valaki tud esetleg valamiféle választ akkor az segítsen ebben a titokban:)
más is van vele így?:)
További ajánlott fórumok:
- Miért hitegetik magukat a túlsúlyos, kövér vagy épp duci nők, hogy nekik így jó, ahelyett, hogy tennének valamit a változásért?
- Veszteség és változás
- Az IWIW-en változás történt! Bárkire rákeresel, értesül róla, ha csatlakozik egy klubhoz.
- Melyik szemszín a legszebb szerinted?
- Mi a véleményed a változásról? Szerintetek megváltozhat gyökerestül egy férfi, aki addig nagyvilági életet élt és falta a nőket?
- Akik meditálnak - milyen pozitív változást hozott az életetekbe?