Szélesmetélt tejszínes spenóttal recept
A Szélesmetélt tejszínes spenóttal hozzávalói:50 dkg zsenge spenót
1 fej vöröshagyma
1 gerezd fokhagyma
40 dkg szélesmetélt
1 ek olívaolaj
2 dl tejszín
só, őrölt bors
reszelt sajt
A Szélesmetélt tejszínes spenóttal elkészítési módja:
Kifőzzük a tésztát.Az apróra vágott hagymát és fokhagymát nagy serpenyőben olajban, üvegesre pároljuk. Az előkészített spenótot hozzáadjuk, néhány percig pároljuk, amíg a spenót össze nem esik. A tejszínt beleöntjük, megsózzuk, borsozzuk, és kevergetve krémmé főzzük. A megfőtt tésztát a mártásba forgatva, frissen reszelt sajttal megszórjuk, az egészet jól összekeverjük. Mennyei! Jó étvágyat hozzá!
Kategória: Tésztafélék receptjei
A receptet beküldte: Kicsivuk, 2008. febr. 8. 16:37
A szélesmetélt tejszínes spenóttal elkészítési módja és hozzávalói.