Székesfehérváron tudnátok ajánlani jó fodrászt? (tudásbázis kérdés)
Lényeg,hogy te az a csaj vagy,akit töröltek egyszer már:)
Kétlem,hogy amit írtál az igaz lenne,rengeteg ember dícséri,sőt...ilyet még csak itt hallottunk Róla,tőled:)
Egy ilyen fodrász nem járatná le magát azzal,amivel te próbálod.Majd,ha az a sok-sok vendége,személyesen mondja ezt,meg jópár ismim,akik Hozzá járnak,na azt majd elhiszem,de ez csupán így hablaty...
Szia!
Sztem Te vagy az,aki ezzel a lejáratással egyszer már próbálkoztál itt,ami nem szép dolog.
Ha ennyire rossz lenne,nem járna fél város hozzá...
Nincs mit!:)Ha elmész Miuhoz,azért majd írj tapasztalatot:)
Látod,ebből is tud vita alakulni:),de a dúrva hozzászólásokat törölték szerencsére:)
Köszönöm az elérhetőségeket, telefonszámokat.
Kicsit értetlenkedve olvastam mások sorait, így felháborodni és egymást szapulni??? Egy fodrász miatt?
Szia!
Itt a Miu száma,ha még nem kaptad volna meg:)
06 20/3 292-102
Szia!
Te meg min akadtál ki ennyire,Jesszumpepi?:)Senki nem írt semmi olyat,amire így kellene reagálnod,még csak nem is volt senki agresszív,inkább Te vagy most az kissé:O
Te Őt ajánlod,biztos jó is,nem kell ennyire felhúzni magunkat más véleményén!Meg miből szűrted le azt,hogy itt bki is egó?Meg ez az elpatkolás...kicsit fura ez a felfokozott válasz szerintem,elég lett volna annyit írni,hogy tévednek,mert így méginkább magadra tereled csak a gyanút.Ezzel én nem azt mondom,hogy Te vagy a fodrász,csak így jön le pont a kikattanásod miatt.
Valakinek ez a jó,vkinek meg az...ezen nem kell összeveszni:)
Szió!
A helyedben,miután így leszólták a Miut,én ahhoz a Vikihez biztos nem mennék!
(szerintem egyébként a válaszoló a Viki,mivel azt írta,őrültség máshoz menni,gondolom reklámozza magát)Ha mindenki egy fodrászhoz járna,az lenne az őrültség.
A Miut tartják a város legjobb fodrászának,biztos nem pitiánereskedne ilyennel,hogy nem fertőtlenít,csak a saját üzletét rombolná!
A Horváth Istvánon dolgozik.
Soha nem hallottam még arról,hogy bárki fertőzésre panaszkodott volna nála,ez sületlenség,akkor nem lenne ekkora vendégköre,és nem szeretnének annyian bejutni hozzá.
Szia PikVik!
Sima hajvágást, pontosabban javítást szeretnék, mennyiért vág? kb? Vállig érő hajam van.
Drágán dolgozik?
Én már rengeteget csalódtam a fodrászokban, nem tudom mi történt velük, de súlyos ezreket kérnek el egy sima hajvágásért, amit el is rontanak.
Sőt a melírozásról ne is beszéljünk, rühellem, hogy választékmelírt is úgy festik fel, hogy fejtetőn tiszta szőke lesz a hajam, zavaró és idegesítő. Semmi természetesség nincs a hajamban.
Két héttel ezelőtt voltam fodrásznál, otthagytam melírért és vágásért 6300 Ft-ot, ami tök ronda lett, vissza is festettem az eredeti hajszínemre, de így látszik a sárgás csík, a festék 700 Ft (Palette), így már 7 rugóba került nekem az egész, fejtetőn és elől rövid hajjal...ja és a fejtetőn a hajam tiszta tömb, semmi vékonyítás :-(
A Miut hol találom meg? Lehet hogy nem sterilizálja az eszközeit, de lehet hogy jól vág...vagy nem???
Szia Nyünyi!
Kellene a Miu-nak (mi a rendes neve?)az elérhetősége, és pontos címe!
Köszönöm Zige
Szia!:)
Pont Őt akartam írni.Nem tudod mostanában mennyiért vág hosszú hajat?
Sziasztok!
Ámulva olvastam a lenti hozzászólásokat, nem tudom, hogy hol éltek? Az összes fodrászatban technikusok foglalkoznak az ember fejével egészen a vágásig!! Szerintetek Hajas mos még hajat?????
11 ezer forint meg manapság abszolút reális ár egy festésért, Bp-en 10ezer egy vágás-szárítás egy Csabi színvonalú szalonban, normális, igényes anyagok felhasználásával.
Boldog új évet, sz...jatok le mind!
Nekem egyszer volt, hogy pont akkor ment ki külföldre+plusz a két hét, szóval kb egy hónapot kellett volna várnom-ami egy hajfestésnél nagyon-nagyon hosszú idő:D.
Volt egy nagyon jó fodrász, de ő tavaly előtt nyáron kiment a családjával Brüsszelbe-ilyen az Én formám:).
Meg a Csabinál fizettem 11-et...ami azért egy kicsit húzos-legalábbis a számomra;).
mennyit vártál? nekem ált. 2 hétre előre kellett bejelentkezni, de a tanulók csak a hajmosást intézték, a többit ő csinálta
más igazán jó fodrászt nem tudok, én pont ezért régebben Pestre is képes voltam felmenni.:D
További ajánlott fórumok:
- Tud valaki Székesfehérváron tuti fodrászt?
- Tudnátok ajánlani Székesfehérváron nagyon jó pszichológust, pszichiátert, pszichoterapeutát?
- Tudnátok ajánlani Fejér megyében, Székesfehérváron jó, sőt nagyon jó válóperes ügyvédet?
- Tudnátok ajánlani Endokrinológust Veszprémben vagy Székesfehérváron?Sürgős lenne
- Tudnátok ajánlani jó fodrász Székesfehérváron?
- Tud valaki Veszprémben vagy Székesfehérváron olyan fodrászt aki póthajfelvarrásal foglalkozik?