Szégyenlősség szex után (beszélgetés)
látom kiragadtad a lényeget:)
pontosan ez történt. nyilván semmit nem tudnak a szerelmi életemről, a szexuálisról meg pláne, egyszerűen az villant be először, ezért futotta el az arcomat kicsit a vér.
Ha a kis piros szivecskét a szalveta mellé tetted, rajta "azzal" a felirattal,
ne csodálkozz!
Jajjajj hát ilyet a nagyinak nem szabad elmondani! :D
Amikor az első barátommal szakítottam, teljesen kiborult, hogy most ki fog akkor engem elvenni...
Nem. Előtte lelöktük a terítőt.. XD
ööö vagyis akik így tettek bizonyára lelökték :DDDD
Szüleim nem tudják a napját, de katolikus nagyinak másnap elmeséltem szemérmetlenül, amikor előző nap elveszítettem a szüzességem 19 évesen.
Nagyi nem tudta sírjon-e vagy nevesen. Mert ugye ez már 2005-ben volt, ... .
Nyilván nem azt kérdezték, hogy milyent kamatyolt, hanem annyit, hogy hogyan telt az előző napja.
Ha mégis az volt az ebéd közben a téma,hogy ki hogyan kufircolt tegnap, akkor én kérek elnézést.
Ezt írtam én is! Olvass vissza!
Hogy a nap 24 órájában rengeteg minden más is történt, nem feltétlenül kell arról beszámolni, amiről nem akarok!!!
De nem arról kérdezték, hogy mit csináltál az ágyban azzal az idegennel! xD
Értem én a dolgot, mikor rákérdeztek milyen volt az előző napja, neki egyből az esti vadulás jutott eszébe és elpirult mielőtt még a piaci bevásárlásra térhetett volna. Lehet én is elpirultam volna.
De igen, kérdezték!!!
..."furcsamód kellemetlenül éreztem magam a családi asztalnál, amikor az előző napomról kérdeztek..."
Atya ég....
:D
További ajánlott fórumok:
- Kérlek segitsetek legyőzni a félénkségemet, ( szégyenlősséget)
- Szép nők szégyenlősebbek?
- Mit lehet kezdeni egy szégyenlős férfival?
- Tudja elvileg, hogy tetszik nekem. Randira nem hív, de ha összefutunk ő kezdeményezi a társalgást és pirul, meg szégyenlősködik. Miért?
- Honnan lehet tudni, hogy azért van-e zavarban egy pasi mert tetszem neki, vagy mert alapvetően szégyenlős?
- Vannak köztetek akik egyedül futnak/kocognak? Hogy kezdtetek neki? Nem voltatok az elején szégyenlősek vagy ilyesmi?