Honnan lehet tudni, hogy azért van-e zavarban egy pasi mert tetszem neki, vagy mert alapvetően szégyenlős? (beszélgetés)
Merítve alant(as)-i ötletekből,mire bejön,legyen kettő papírkoczka az asztalán,az
egyikre írd-szégyenlős vagyok,
másikra írd-szerelmes vagyok,
amelyikért először nyúl az lesz.
Ha csak megjegyzi h fölfedezte,akkor túlgondoltad.
De nehogy előbb elpirulj,mint Ő...
Gondolom nem a településre megy, hanem a helyiségbe , amennyiben eme utóbbi esetről van szó, írd ki az ajtóra szégyenlősök jobbra, szerelmesek balra helyezkedjenek el melletted!!
Csak lányos zavarodban meg ne feledkezz, melyik a jobb és melyik a baloldalad!
Többen vagyunk egy helységben. Mikor belép, köszön hogy sziasztok, de rám külön rámnéz, mosolyog. Majd megáll mellettem.
Beszáll a beszélgetésbe, de szinte elcsukló a hangja, halkszavú, beszél de csak szűkszavúan. Majd ahogy teszek-veszek néz engem. Odafordul hozzám, és nekem meséli a storyt. De mint egy kiskamasz aknek a hangja remeg, meg nem tudja mit mondjon.
Ez tetszés jele, vagy alapból mivel egy visszafogott személy, szégyenlős?
További ajánlott fórumok:
- Kérlek segitsetek legyőzni a félénkségemet, ( szégyenlősséget)
- Ha alapvetően nincsen nagy túlsúlyom, hogyan álljak neki, hogy leadjak 4-5 kilót?
- Mi az a nem alapvetően szükséges dolog, amit nem sajnálsz magadtól még most, az ínségesebb időkben sem?
- Szép nők szégyenlősebbek?
- Mit lehet kezdeni egy szégyenlős férfival?
- Tudja elvileg, hogy tetszik nekem. Randira nem hív, de ha összefutunk ő kezdeményezi a társalgást és pirul, meg szégyenlősködik. Miért?