Szégyenlem magam, jobb ha senki sem tudja meg? (beszélgetés)
Jézusom. :/
Remélem hamar leállítja magát a csaj.
Akkor sok boldoságot! :)
Kapcsolatban vagyunk, de jelenleg is zaklatnak (az exe és a barátnői).
Az utcán követett stb...
Tisztáztunk pár dolgot így már máshogy látok mindent.
A lány valóban kattos és sajnos nem veszi észre...
És most mit gondolsz erről az egészről? Folytatjátok?
Egyébként én is ismerek ilyen "kicsit zaccos" lányt, simán el tudom hinni, hogy van ilyen.
A srác elhagyta, de sokáig engedte, hogy ott lakjon még, mert sajnálta (külföldön történt, nem akarta csak úgy kitenni). Aztán én akkor költöztem be hozzájuk (közös albi), és a kiscsaj minden adandó alkalommal tudatta velem, hogy ők együtt vannak. Pedig tudta, hogy nem akarunk a sráccal egymástól semmit. Elköltözött, még hetekig írogatott, sőt a fb fiókomat is megpróbálta feltörni, hátha kiderül vmi mocskos kis titok. :)
Persze nem derült ki semmi, csak saját magát égette szegény.
Beszéltünk este , elmondta hogy a lány csak rá van szállva, már több mint egy éve nincsennek együtt azért mert szinte minden lépését követte.
Megsajnálta és még kis ideig együtt éltek mert nem volt hova mennie, de nem voltak együtt.
Kérdeztem, hogy akkor az ő barátai miért állították, hogy együtt vannak de erre nem tudott válaszolni mert ő sem tudja.
Azt mondta megérti miért nem beszéltem vele, de ha még lehet oldjuk meg a dolgokat. Az ex barátnővel meg beszél hagyja békén mostmár tényleg.
Helyes,beszélj vele.
Jobb ha tisztázódnak a dolgok.
Azt jól teszed hogy beszélsz vele! Neki sem mindegy a jelek szerint!
Próbálj neki hinni, ne a csajoknak!
Csak a barátnő barátnőinek szavára nem szabad adni, lehet csak keresztbe akarnak tenni nehogy új kapcsolata legyen.
Semmi szégyenlenni valód nincs ha igaz amit mond. Akkor sincs, ha mégis együtt voltak, mert te erről nem tudtál.
Beszélek vele mostmár tényleg, egyébként egy nagyon kedves, rendes embernek ismertem meg és ha ez nem így tőrtént volna biztos máshogy alakul közöttünk minden...
Többen is mondták van barátnője, de előtte mindenki szerint szingli volt...
Lehet, hogy igazat mond. Így visszagondolva nem "teperne" ennyire ha hazudna, vagy nem tudom. :/
Így van! Ez így nem korrekt!
Szegény srác is kétségek közt vergődhet hogy mit tett, vagy azt hiszi ennyire rosszul teljesített... A pasik ilyenek! 😁
Szerintem is.
Jó hogy Scarlett ilyen kis korrekt, de legalabb meg kéne hallgatni a srácot, mert ez igazságtalan vele szemben. A barinők elmondhatják a teóriáikat, de az illetékes nem?
Én is, de sokszor a barátod a saját szemszögéből tálalja a dolgot, ami ugye csak az egyik oldala az éremnek.
Nem tudom, valahogy én azt érzem, nem a sráccal van itt gond... 🤔
Nekem is egyből az ugrott be, hogy a barátnő barátnőjének szava nem biztos, hogy mérvadó...
Mindenképpen beszélj vele, lehet, hogy már régen szakítottak.
Azt rosszul teszed,mert addig amíg nem tisztàzod ezt a dolgot,nem fogsz megnyugodni.
Annak meg mi értelme van,hogy ezen emészted magad.
Beszélj vele. Tisztázd a dolgokat.
Ebben igazad lehet, bár én túl egyenes vagyok. Simán a barát szemébe mondom hogy hülye!
😂
Beszélnem kell vele tudom, de most még nem akarok, nem vagyok elég nyugodt.
Meg nem akarom, hogy a lakásomhoz jöjjön szóval mindenképp beszélnünk kell majd.
A barátnők szeretik a cart úgy keverni hogy a kedves barátnőnek legyen jó.
Az ilyen tyúkoknak sose hidd el a felét se annak amit mondanak!
További ajánlott fórumok:
- Tudja valaki miért érzem magam rosszul azon a héten mikor nem kell szedni a fog.gátlót? Fáj nagyon a fejem meg gyengének érzem magam.
- Nem érzem magam csúnyának, mégsem udvarol nekem senki. Sőt,...
- A szüleim el akarnak válni. A sírás kerülget emiatt. Milyen zenét hallgassak, hogy ki tudjam sírni magam?
- Egy ügyvéd hogyan értesül az ügyfele haláláról, ha a családban senki sem tudja, hogy az elhunyt hagyott-e végrendeletet?
- Hogyan vegyem rá magam, hogy naponta 5-ször étkezzek, és el tudjak fogyasztani 2 liter vizet?
- Kicsit szégyenlem magam!