Szegeden kihez érdemes menni szájfeltöltésre? (tudásbázis kérdés)
Picit lehet tölteni rajta, de könyörgöm...csak az alsót.
Rém gusztustalanok azok a feltöltött ajkú nők, akiknek ugyanolyan, vagy még vastagabb a felső ajkuk mint az alsó.
Természetellenes.
A legtöbb természetesen telt ajkú nőnek az alsó mindig vastagabb.
tuti,hogy ott nem kapsz!
majd megnézem neked,honnan tudnál rendelni!csak azt a szart NE CSINÁLD!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A legtobb pasi ezt azert mondja, amiert ha megkerdezed, tetszik-e a szomszed asztalnal ulo cicababa, arra is azt mondana, hogy nem :))
A szep tetszik mindenkinek, tok mindegy, mibol van.
Az mas, hogy keves feltoltott szaj szep, nagy reszuknel az orr es felsoajak kozotti resz duzzad meg, nem a szaj termeszetes vonala alatt lesz csak duzzadt, ahova mindenki szeretne.
Na megnéztem!DM ben lehet kapni,She a neve!Szerintem menj,kérdezd meg,vagy rendeld meg neten :)
Ne csezd el a szádat,ilyen szarokkal!
jó-jó,csak megkérdeztem!olyan műnek tűnt!:))
persze csak a két cici közötti távolság miatt!a többit nem láttam! :)
Nem tudom, Bajusz dr rendel-e meg a Forras Szalloban, esetleg naluk megkerdezheted.
Mindenesetre kis toltestol szerintem sokat ne varj, jo, ha latszani fog valami ket het utan.
En ugy gondolom, az elonyeit kihangsulyozva, sminkkel peldaul, jo frizuraval, egyenisegnek megfelelo oltozkodessel es persze igazi egyeniseggel mindenki lehet szep. Nem biztos, hogy tetszeni fog a feltoltes vegeredmenye. Sok nonel egy lavina indul el, mert akkor meg mas testreszeken is jo lenne valtoztatni es meg nagyobb szaj kellene. Egy toltesnel kevesen allnak meg, a hatar a penztarca melysege.
En szemely szerint sokkal inkabb tudok azonosulni az oregedest "orvoslo" megoldasokkal, de donts jol es gondold at, a kornyezetednek talan igaza van.
Szerintem nagyon helyes arcod van, miért akarod elrontani??? Így természetesen szép, én inkább büszke lennék rá a helyedben!
És a párodnak is tetszik :)
Vagy tett már rá valaki valaha negatív megjegyzést?
szerintem sincs baj a szájával!
kérdezhetek fórumindító??A cicid mű ugye?
További ajánlott fórumok:
- Szegeden kihez menjek 4 D-re?
- Csabán, Gyulán, Szegeden 4D ultrahangra hova érdemes menni?
- Kihez kell jelentkeznem ha táppénzre szeretnék menni? Háziorvoshoz vagy akihez terhesgondozásra járok?
- Szegeden kihez jártok fogorvoshoz?
- Hova érdemes menni babauszásra Szegeden?
- Szegeden állkapocsízületi problémával kihez, hova forduljak?