Szedett már valaki Tramadolor gyógyszert? (tudásbázis kérdés)
Sziasztok! Páromat pár éve gerincsérvvel diagnosztizálták. Akkor a magándoki contramal 100 mg (tramadol) írt fel neki ami nagyon bevált a fájdalmaira. A gond, hogy a háziorvos nem írja neki fel a magándoki pedig cirka 10.000 ft. ért írná fel. Van valaki aki tudna segíteni és patikai receptáron tudna nekem szerezni Contramal 100 mg.- os tablettát? Nagy szükség lenne rá, előre is köszönöm aki tud segíteni! A negatív kommentekre nem tartok igényt! Köszönöm előre is ha van aki tud segíteni!
Priviben tudunk egyeztetni.
Ententedore
Ahogy gondolod.
Azt nem értem, hogy miért kérdezősködsz, ha még sem szeded? Ez esetben számít, hogy kire, hogyan hatott?
Neked lehet, hogy elég volt az a néhány szem, ahhoz, hogy most az elvonási tünetek miatt fröcsögj.
Tovább jó szórakozást:DDDD
Nem is addig van a gond, amíg szeded, hanem akkor, amikor abba akarod hagyni.
Függőséget okoz.
Bár, amikor pl. a tesóm szedte, akkor percenként elaludt (sokszor vezetés közben is, szerencsére nem okozott balesetet), állandóan úgy nézett ki, mint aki belőtte magát. Amikor abba hagyta, akkor meg az elvonási tünetei kőkemények voltak.
5 évig szedte. Ügyeletet kellett hozzá hívni olyan rosszul volt. Ő ajánlotta a fokozatos leszokást.
Én sosem szednék be olyan gyógyszert, ami az agyamat piszkálja:D
Ki mondta hogy ezt szedem? Én csak kérdeztem egy vélemény nyilvánítást...miért nem lehet a feltett kérdésre válaszolni és miért kell egyből okoskodni?! Ezért utálom sokszor ezt az oldalt, hogy vannak ilyen okoskodók...
1 hete írták fel nekem erős fogfájdalomra semmit nem hatott ezért többet be se vettem belőle, és csak azért tettem fel ezt a kérdést, hogy járt e mást is így vagy, hogy mi legyen a további teendőm vele.
Fincsi!
Erről a gyógyszerről szép fokozatos gyere le!
Ez nem játék! Ismerek olyan embert, akinek komoly elvonási tünetei lettek. Ez majd nem olyan, mintha kábítószereznél!
Szia!
Nagyon vigyázz vele, csak jótanács.
Nekem két perc múlva mintha bekábítottak volna, olyan mintha megrázott volna vmi aztán arra keltem, hogy mentôsök körülöttem. Epilepsziás rohamot kaptam tőle, utána kiderült újra kellett éleszteni. Egy hét kórház. Következő nap egész napi dolgokat elfelejtettem, többször szóltam melôhelyre, hogy nem megyek mert kórházba vagyok. Minden kiesett. Azt a pár napot ami következett mintha kitörölték volna. Azóta is epilepsziás maradtam. Csak azért írtam le, nehogy neked is bajod Essen tőle.
Én szedtem.Sokaig.
Nekem csak dupla adagban hatott.Nem egy erős gyogyszer hiaba a hatoanyag.Sok fajdalomcsillapitot kellet szednem es miutan valtogatnom kellet ez pedig a gyomrot nem kesziti ki,így emiatt ezt hasznaltam.
Én két különböző alkalommal vettem be 1-1 szemet.
Éreztem is a hatását minden tekintetben.
Ez a Contramal utánzata, most azt nem lehet kapni, ezt adták helyette. Nekem a Contramal sem okozott semmit, csillapítja a fájdalmat.
Még az Aflamin sincs olyan hatásos...nekem.
Nekem sok évvel ezelőtt megírta a háziorvosom, mert ez fájdalom csillapító! Nagyon nehezen szántam rá magam, hogy bevegyem, de erős kéz fájdalmaim voltak, és bevettem 1 szemet, este 6 után.3 órát vártam, semmi gond lefeküdtem, reggel 6 körül arra ébredtem, forog velem a szoba, férjemnek szóltam, olvassa el ő is a tájékoztatót, amit én már átolvastam. Hívta az ügyeletet, mert szombat volt! Az orvos elolvasta a tájékoztatót, első kérdése mennyit vett be, 1 szemet, szerencséje, mert 2 szemtől lehet nem beszélgetnénk, mert őszinte volt!
Allergiás vagyok egyik összetevőre, és két szemtől összeomlott volna a keringésem, persze ezt amikor felírták, az orvos nem tudta!
Azóta, óvatossá váltam, ez egy elég erős fájdalom csillapító, és sajnos olyan betegeknek írják akiknek komoly fájdalmaik.
Ez az én tapasztalatom volt, de nem biztos, hogy másoknál jelentkezhetnek ilyen gondok. Nekem tiltó listán van!
Szia
Tramadol...nekem 1x adtak,allergiás reakciót váltott ki.
További ajánlott fórumok:
- Szedett közületek valaki Duphastont? Milyen tapasztalataitok vannak ezzel a gyógyszerrel kapcsolatosan?
- Szedett már valaki olyan gyógyszert ami elapasztja a tejet?
- Propranolol gyógyszert szedett valaki szorongásra?
- Szedett valaki homeopátiás gyógyszert allergiára? (Orrfolyás, tüsszögés) Tapasztalatok?
- Szedett már valaki Tinidazol nevü gyógyszert? Durva?
- Szedett már valaki közületek Coaxil nevű gyógyszert? És mi a véleményetek róla?