Szed-e valaki Citalodep 20mg és Medazepam-Q 10mg tbl-át együtt? Mert én 2 hónapja szedem de ott tartok ahonnan elindultam. (tudásbázis)
Erős szívdobogásom volt, úgy éreztem nem kapok levegőt. Ez csak időnként jött elő, de nagyon félelmetes volt. Ami állandó volt, az a semmilyen gyógyszerrel nem szüntethető gyomorfájdalom. iszonyú 4 hónap volt. Minden vizsgálaton voltam a gyomortükrözéstől a CT-ig, de minden negatív lett. Végül egy sebész küldött az Affektív szakrendelésre, ahol megfelelő gyógyszert kaptam és 2 hónap múlva visszakaptam az életemet. Azóta teljesen tünetmentes vagyok.
Tudom milyen nehéz most neked! De pont ezért kell keresned valakit, aki komolyan foglalkozik veled és jó gyógyszereket ír fel.
Igen ezekkel a dolgokkal tisztában vagyok mert sok helyen utána néztem itt a neten.Csak az a baj hogy orvosválasztékom nem túl bő keretű,Háromhavonta járnom kell a neurológusomhoz,mivel SM beteg vagyok.
legközelebb csak május végére van időpontom majd addig valahogy kihúzom.Amúgy kaptam ezt a Depo proverát fogamzásgátlónak,nem tudom nem-e az hozta ki belőlem.Ugyanis lila elképzelésem sincs mitől lennék depressziós.Családi életem,mindenem rendben van.Amire szükségem van az is megvan.A gyerekeim nagyok önállóak.Mitől lett ez így?
A pánikbetegségből ki lehet gyógyulni. Nekem sikerült. Nem ezeket a gyógyszereket szedtem és szuper orvosom volt. 2 hónap múlva teljesen tünetmentes voltam.
Szerintem keress másik orvost, aki megtalálja a te személyre szabott gyógyszeredet és adagolást!
Minden jót kívánok! :)
Én citapramot szedtem,szerintem ugyanaz.
Nekem sem vált be.Pánikbetegségre szedtem.
További ajánlott fórumok:
- Most 6 hónapos a lányom, a nem alvás úgy 1, 5 hónapja kezdődött. Egyszerűen nem hajlandó elaludni, csak, ha ott vagyok, mit tegyek?
- Kb. 1, 5 hónapja tartó szűnni nem nagyon akaró gyomorfájásra milyen nem orvosi alkalmazások léteznek amitől jól de legalábbis jobban leszek?
- Feleségem 4 hónapja külön utakon jár, de a 2 éves kisfiam szinte az egészet végignézi..mit csinálhatnék?
- Felálltam, leporoltam magam és elindultam tovább...
- Sehol nem találok munkát pár hónapja! Van olyan, aki szintén keres és semmi?
- Meddig lehet feljelentést tenni? 3 hónapja pénzt loptak a kártyámról